TRENINGSDAGBOK UKE 11

Mandag 9. mars
Treningsfri

Tirsdag 10. mars
1000 double-unders for time

3 runder av dette magekomplekset

Onsdag 11. mars
16 min EMOM (every minute on the minute)
3 ring pullups
3 ring toes to bar
6 push ups

4 x 8 partner GHR

2 x hofteløft-kompleks

Torsdag 12. mars
Treningsfri

Fredag 13. mars
Treningsfri

Lørdag 14. mars
5 runder av:
100 double unders
50 air squats
30 V-situps
(ff)

Søndag 15. mars
14 min amrap
7 muscle ups
50 wall balls
100 double unders

IMG_4719

4 kommentarer om “TRENINGSDAGBOK UKE 11

    1. Oh, det kommer alt an på hva jeg gjør. Men en typisk styrkeøkt tar meg alt fra 30 minutter til 2 timer. Men om jeg trener i 2- timer er det nesten utelukkende for at jeg er tids-ineffektiv. Jeg pleier å si at jeg supersetter øvelsene mine med Instagram, og da går det jo ikke akkurat raskt unna ;-)

  1. Looking at this your little habit I’ve started to note down my weekly workouts as well. You know, it sucks when I see only a few sessions a week, so it really motivates me to do at least «something» every day . It’s a smart motivation tool, ha?! ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s