Sløvefredag. …og lørdag!

I går var en sløvefredag med stor S, og jeg var så lat at jeg ikke engang skrev ferdig dette innlegget! Men siden dagen i dag så langt ser ut til å være i alkurat samme sjanger, tenkte jeg at jeg kunne fullføre jobben i dag ;-) 

Både jeg og Ian fikk kanselleringer av våre morgenkunder igår, og endte dermed opp med å ha helt fri. Det ble nettsurfing, kaffe, pizza og The Walking Dead i senga før vi omsider kom oss opp i 1-draget. Jeg fikk endelig (!) ryddet vekk alle spor fra skituren og vasket X antall maskiner med klær, og det er omtrent det eneste fornuftige som skjedde i går. Til og med joggeturen som jeg og Ian tok oss var så kort og sakte at den knapt teller ;-) 

Fornuftig eller ei, jeg digger slike dager uten noe som helst på planen, særlig når den ender med hjemmelaget lasagne, sjokolade og to (!) filmer på lerretet. Som sagt har dagen i dag vært i samme stil, og jeg liker det. Vi har i skrivende stund akkurat fortært brunsj etterfulgt av en aldri så liten Quest-bar-dessert, og skal gi den ett par timer fordøyelse før vi stikker bort på jobb for en liten trenings. Ah, fine helgen :-)

Hæv a gudd vikend partypipål :-D

Snaiks!

3 kommentarer om “Sløvefredag. …og lørdag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s