Dagens trening med gutta-boys

Etter en lang sløv formiddag dro vi som planlagt over til SHP (les: nabobygget) for en treningsøkt. Jeg hadde ingen planer for min egen trening annet enn å øve litt på håndstående pushups før morgendagens forsøk på 15.4.

Jeg varmet først opp litt på den fine tredemøllen vår, og da jeg innså hvor mye jeg hadde savnet den ble oppvarmingen raskt til 12 stk 30-sekundersintervaller. Etter det var jeg egentlig helt fornøyd med egen innsats, men siden Ian og min kollega Neal akkurat skulle til å starte sin treningssirkel, hang jeg meg spontant på. Første runde gikk ok, men på runde 3 angret jeg svært mye på det innfallet. Runde 4 gjorde jeg utelukkende for at Ian gjorde 4 runder- Neal gav seg på 3.. ;-)

Og siden det var Ian og Neal som hadde satt opp sirkelen var den jo litt annerledes enn mine standardsøkter, så jeg tenkte at det passet fint å filme for å vise dere. Så slik så det altså ut når jeg i dag trente med gutta boys:

9 kommentarer om “Dagens trening med gutta-boys

  1. Hei inger! Familien reiser til dubai på fredag og skal bo på hotel på jumeriah beach. Har skjønt det som at du bor i området, og lurte på om du hadde tips til noen gode restauranter? Ha en fin uke!

  2. Hei o kloke Inger!

    Jeg har veldig lyst til å bli kvitt disse stygge cellulittene en gang for alle. Det er ikke snakk om MYE, men nok til at jeg ikke føler meg komfy i bikini. Hvor langt ned i fettprosent må man, og kan kun styrketrening hjelpe? Jeg har ett veldig OK kosthold, men teller ikke kcal. Skjønner jo at mye er gener, men det må vel gå an å redusere dette på en overkommelig måte? ;)

    1. Vet du, jeg har faktisk ikke peiling. Jeg vil jo tro at lavere fettprosent vil hjelpe, men cellulittene kan jo skyldes andre ting også sånn som toxicitet i kroppen eller som du sier, gener. Beklager, men jeg har ikke nok kunnskap på området til å kunne gi deg ett bra svar.. :-/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s