Sjokolade til middag liksom

Seriøst folkens.

Jeg er som dere forhåpentligvis vet ikke personen som teller kalorier eller sier nei takk til en sjokoladebit etter frokost, men de siste to ukene har det faktisk gått for langt! I går gled det ned intet mindre enn 240 gram Walters, og det hadde vært ok dersom det ikke var for at eksakt samme sak skjedde dagen før også! Walters Mandler fra Freia er farlige greier ass. Den komboen av søtt og salt gjør det vanskelig (les: umulig) for meg å stoppe, og jeg spiser til det er tomt. Faen ta deg Walter! Det værste (?) er at jeg ikke kjente ett snev av kvalme engang, og det er like før jeg tror det er noe galt med meg.

To dager med for mye sjokolade er jo ikke hele verden, pluss det har jo vært påske og alt det der. Det er bare at jeg har spist utelukkende snop, yoghurtnøtter, sjokolade og brødmat i snart to uker, og det merkes på både bukselinning og energinivå. Og da er det faktisk ikke morsomt lenger! Dessuten smakte jo sjokoladen mye bedre dag 1 en den gjorde i går liksom.

Eller nei, den smakte faktisk like jævla godt i går også, det bare hørtes mer fornuftig ut å si det motsatte.

Anyways, jeg skriver ikke dette for å lette på samvittigheten (jo, kanskje litt), men for å minne meg selv på at nok faktisk får være nok. Kroppen min går glipp av mange viktige næringsstoffer når jeg spiser meg mett på tomme kalorier fra sjokolade, og det er faktisk ikke greit.

Påsken er over folkens! Og takk og pris for det ;-)

IMG_5390

XOXO,
Candy Queen

6 kommentarer om “Sjokolade til middag liksom

  1. haha godt det også er andre som gjør det! har på ein måte dårlig samvittighet òg, men på ein måte ikkje heller..for eg gjør jo det samme dagen etterpå..?

    faktisk er det godt at påsken er over, for da kan eg tilbake til dei gamle rutinene ;-) synes forresten det er gøy du skriver sånne innlegg i blandt, og tror dette er ein av mange grunner til at du er et forbilde for mange! :-*

  2. Takk, Inger! I går var jeg så drittlei godteri, eller jeg har egentlig vært drittlei godteri en god stund nå, men det var først i går det virkelig gikk opp for meg. Sure, jeg spiste litt Dronning Maud-pudding i går… Men jeg har virkelig spist kake og godteri i over en uke, men generelt mye siden januar… Har tatt virkelig av. Og det verste/beste er at jeg ikke har lyst på noe mer! Nå er jeg glad for at det er tirsdag, jeg orker ikke mer snakk om marsipan, sjokolade og smågodt… Jeg er fysen på havregrøt :-D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s