I supersett med Instagram

Herregud. Jeg ble akkurat ferdig med en treningsøkt som i teorien burde tatt max 45 minutter å gjennomføre, men jeg har vært i gymmet i mer enn én og en halv time. Er det mulig å være mer ineffektiv liksom?! Det er faktisk ingen gang jeg er så oppdatert på sosiale medier som når jeg trener, for jeg supersetter jo hver eneste øvelse med Instagram- true story!

Men så er det jo ganske digg også da, å ha god tid til treningen og bare gjøre som jeg vil liksom. Kontrollerte pauseperioder, dét er noe du ikke vil finne i min egentrening ass ;-)

Nå var det lenge siden jeg hadde trent styrke, så det fikk bli en fin mix av over- og underkropp. De første bulgarske splittene tok nesten livet av meg, og pullupsene var ekstra tunge med masse god feriemat i magen, men det er jo som alltid godt nå når det er gjort. Dette stod på menyen:

A1) 3 x 10 bulgarske splitt @ 60kg
A2) 3 x 10 pull-ups
B1) 3 x 10 ettbeins RDL @ 60kg
B2) 3 x 10 chins
C1) 2 x 10 GHR
C2) 2 x 10 nøytrale pull-ups

Nå er jeg klar for helg, og det er vel faktisk dere der hjemme også? Hallo mai liksom!

Hæv a gudd one :-)
Snaiks!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s