Langt fra nok, men likevel så mye

…jeg mener ikke pølsa jeg nettopp stappet i meg, selv om overskriften fint kunne passet til nettopp dét siden jeg fint kunne spist både en og to pølser til. Løkpølse i brød med ketchup og hotdog dressing liksom- fyfaen så godt! Excuse my french, men det er jammen rart hvordan ting man egentlig ikke bryr seg særlig mye om plutselig blir så mye bedre når man ikke får tak i det på daglig basis.

Anyways, jeg sitter på Gardis igjen jeg med den vanlige følelsen om at jeg nettopp kom. Og det gjorde jeg forsåvidt også, 4 hele dager i Norge er jo liksom ikke så mye. Men selv om helgen har fløyet forbi i rekordfart føler jeg at jeg har rukket mye på de få dagene jeg har vær hjemme. Jeg har fått truffet svigermor, søskenbarn, nesten alle (!) onkler og tanter jeg har, og de fleste av mine næreste venninner. I tillegg har jeg til og med fått slappet av litt, med lange morninger i mamma sin seng med God Morgen Norge på tv og kaffe i kruset. Litt trening har det også blitt, men jeg må innrømme at jeg har litt dårlig samvittighet for nettopp det. Begge treningsstudioene i Egersund har nemlig utvidet med mer plass og bedre utstyr, men jeg har ikke satt min fot innfor noen av de! Det var absolutt planen, men så har jeg vært litt lat, pluss at lysten til å løpe ute i frisk luft fristet mer enn å løfte vekter.

I dag våknet jeg mye tidligere enn jeg måtte, og siden en hårvask likevel stod på menyen, stakk jeg ut på en løpetur før vi måtte dra mot Sola. Og fy søren altså, jeg skulle ønske jeg løp med GoPro-kamera slik at jeg kunne vist dere hvor fint det var! Jeg løper gjennom en skog som leder meg til sjøen, og det var så fint og stille at jeg nesten ble helt rørt! Det var ganske mye diggere enn i går da jeg opplevde både sol, regn og haggel (!) på løpeturen.

…men det var digg å løpe i går også altså. Det er vel som med pølsa tenker jeg; bare fordi jeg aldri får løpe i regn så var det ganske ok det også, for uvanlighetens skyld liksom ;-)

Nå stikker jeg tilbake til ørkenen og verdens beste mann!

Takk for denne gang Norge :-)

2 kommentarer om “Langt fra nok, men likevel så mye

  1. Tuusen takk for besøket. Knallkjekt å se deg igjen – håper det ikke blir lenge til neste gang. Sette stoor pris på deg . Knib fra Tone og familien hilser også. Tobias var lei for at han ikkje fekk treffa deg og me andre GLAD. Snakkes og hils Ian og kos dokke i varmen :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s