TRENINGSDAGBOK UKE 17

Mandag 20. april
1 time jogg
(ff)

Tirsdag 21. april
3 runder av:
20 utfall bakover @ 60kg
10 push press @ 50kg
20 knebøy @ 70kg
10 nøytrale pullups

Onsdag 22. april
3 runder av:
15 + 15 courtesy lunges i kabel (..ikke spør ;-) )
10 + 10 eleverte bulgarske splitt @ 2 x 20kg
20 hofteløft @ 60kg

2 x 8 bent knee GHR
(ff)

Torsdag 23. april
Treningsfri

Fredag 24. april
50 min jogg
(ff)

Lørdag 25. april
Treningsfri

Søndag 26. april
Treningsfri

IMG_5719

2 kommentarer om “TRENINGSDAGBOK UKE 17

 1. Hei!
  Super blogg du har! Er innom hver dag for å skaffe både motivasjon og inspirasjon;)

  Jeg trener for å gå ned i fettprosent og mer muskelmasse (men ikke spesielt store og markerte muskler), og hvis jeg har forstått det riktig så er styrke og intervaller det mest effektive? Jeg orker ikke å telle verken kalorier eller drive med lavkarbo.. Lurer defor på om et normalt sunt kosthold hvor jeg velger de sunneste og «letteste» variantene blant matvarene er en grei kombo med dette? Og hvor mange ganger i uken bør jeg trene styrke og intervaller for å se best resultater? Prøver for tiden å få til 4-5 treningsøkter i uken hvor et par av de er styrke og de resterende er fotball og sykling.. Er jeg på rett spor, eller har du andre/flere tips til hva jeg kan gjøre for å få best (og fortest) mulig resultat? :))

  1. Hei!
   For meg høres det absolutt ut som at du er på rett vei. Jeg ville prioritert styrke opp til4 ganger i uken, gjerne i en tung sirkelvariant for å få en metabolsk effekt med på kjøpet. Men det er i de aller fleste tilfeller kosten det kommer an på. Du kan absolutt komme langt ved å fokusere på sunn mat, men om du vil ha de beste og raskeste resultatene tror jeg du vil få mye igjen for å kontrollere porsjonsstørrelsene litt. Det kan jo veldig godt være at du spiser altfor mye eller altfor lite i forhold til ditt aktivitetsnivå. Men det betyr jo ikke at du må telle kalorier i all fremtid. En uke der du bruker f.eks appen MyFitnessPal for å registrere hva du spiser kan gi deg en god pekepinn på dette. Og så er det jo bare å justere opp eller ned ut fra det.

   Men for all del, ser du resultater slik du driver nå er det jo bare å fortsette som du gjør :-) Masse lykke til uansett hva du gjør!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s