Hotel-life

Det ble visst en veldig spontan hotell-helg på meg og Ian, og så langt ser det ut til å ha vært ett smart påfunn av han der mannen min. 

Etter en kort dag på jobb i går pakket vi weekend-baggene og kjørte til Abu Dhabi. Vi sjekket inn på Sofitel ved Abu Dhabi Corniche, og det fikk frem minner fra vårt første møte med midtøsten. Det var i 2005 eller 2006 (jeg er for pokker ikke sikker!) og vi besøkte Ians far som da bodde i Abu Dhabi i en kjempeflott to etasjers leilighet på Cornichen. Anyways, hotellrommet vårt var kjempefint med den diggeste sengen jeg har ligget i siden Shutters i LA (den sengen der går ned i historiebøkene ass!). Og jeg ble i sengen resten av kvelden i går jeg. Ian dro ut for ett middagsmøte som liksom var litt av grunnen til at vi reiste hit, men jeg fikk lov å skippe, og valgte x-antall episoder med Girls i sengen i stedet ;-)

I morges startet vi dagen med en halvtimes cardio. Jeg kjente meg litt lat og løp bare en 5 kilometer istedet for å gjøre intervaller, mens Ian gjorde intervaller både på mølle og skøytemaskin (?). Deretter var vi mer enn klare for frokost, og jeg tror faktisk vi satt ved bordet i over en time. Det er noe med hotellfrokoster ass, made-to-order omeletter, oster, birchener musli (I looooove!), arabiske disher og maaaaasse frukt. Og så kaffe selvsagt. Jeg tror det tar ett par timer før jeg blir sulten igjen i dag kjenner jeg ;-)

Nå ligger vi ved bassenget i hver vår gigantiske solseng, og her blir vi på ubestemt tid. Det beste av alt? Vi kan gjøre akkurat samme prosedyre i morgen :-D

 

Ha en fin helg partypeople!

XOXO,

2 som vet å kose seg ;-)

2 kommentarer om “Hotel-life

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s