Don’t think, just do

Mine to siste kunder for dagen måtte helt enkelt stå ut med enn lettere rødsprengt PT som droppet dusjen etter trening da frøkna ganske spontant fikk for seg å løpe litt intervaller. 

Jeg tenkte først å bare løpe 5 km i ett jevnt tempo, men bestemte meg så for å kjøre 4 x 4 istedet. Det var jo ikke akkurat i går, og de planlagte 4 minuttene ble fort til «bare» 3 minutter da jeg holdt på å krepere etter knappe 2 minutt liksom. Men jeg veide det opp med å gjøre en ekstra intervall og var fornøyd til slutt likevel. Jeg kan iallefall love at kveldsmaten smakte desto bedre når jeg hadde fått svettet litt på forhånd ;-)

 

Håper dere har hatt en fin dag. Her er det helg allerede imorgen (etter 2 morgenkunder vel og merke), og jeg og Ian snuser på en spontan helgetur til Abu Dhabi. 2 netter på hotell med frokost og strandliv- sign me up please :-D

Snaiks! 

9 kommentarer om “Don’t think, just do

  1. Hei! Først og fremst må jeg si at du ser helt fantastisk ut!! Digger pågangsmotet og hva du har fått til! Men er nyskjerrig på utdanningen din! Hvordan har du klart å starte opp ditt eget? Har tenkt på noe sånt selv, og når jeg ser på ditt liv er det akkurat slik jeg vil gjøre selv om 10år! Kan du skrive et innlegg om hva du studerte, hvordan du har klarte å starte opp eget bedrift og hvordan du holder det i gang i Dubai? Er det tøff business verden der? Mvh Elise :-)

    1. Hei! Takk for trua, men jeg kan ikke ta æren for det vi har startet i Dubai. Jeg sier vi, for jeg hjalp jo til på mitt vis jeg også, men alt det business-relaterte er det mannen min Ian som skal ha cred for. Jeg hadde IKKE vært i Dubai med eget firma om det ikke var for ham ass! Så kanskje det er han som må skrive ett entrepenør-innlegg..? ;-)

  2. åå du e så kul! E innom titt og ofte her på bloggen din, men kommenterer liksom aldri. Slutt på det no! Anycows – du e kul. Ka du springe intervalla på forresten?

    1. Hei! Takk for trua, men jeg kan ikke ta æren for det vi har startet i Dubai. Jeg sier vi, for jeg hjalp jo til på mitt vis jeg også, men alt det business-relaterte er det mannen min Ian som skal ha cred for. Jeg hadde IKKE vært i Dubai med eget firma om det ikke var for ham ass! Så kanskje det er han som må skrive ett entrepenør-innlegg..? ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s