Hotel-WOD

Jeg er støl i bryst, rumpe, lår og mage (!?), og det er mye mulig det er fordi jeg ikke har vært så flink med styrketreningen i det siste, men det var faktisk en ganske slitsom økt jeg gjorde på hotellgymmet på fredag. To hantler på 16 kilo var det jeg brukte, pluss en benk, så denne økten passer virkelig om du ikke har flusst av utstyr eller ikke har lyst til å vente til knebøystativet blir ledig liksom.

Jeg hadde planlagt økten litt annerledes, men første runde ble rett og slett så slitsom at jeg justerte litt (etter oppfordring fra Ian) underveis. Dette er hva jeg gjorde:

15 + 15 bulgarske splitt @ 2x16kg
15 push ups
15 + 15 utfall bakover @ 2x16kg
15 + 15 1-arms ro @ 16kg
15 thrusters @ 2×16 kg
12 + 12 bulgarske splitt @ 2x16kg
12 push ups
12 + 12 utfall bakover @ 2x16kg
12 + 12 1-arms ro @ 16kg
12 thrusters @ 2×16 kg
10 + 10 bulgarske splitt @ 2x16kg
10 push ups
10 + 10 utfall bakover @ 2x16kg
10 + 10 1-arms ro @ 16kg
10 thrusters @ 2×16 kg
8 + 8 bulgarske splitt @ 2x16kg
8 push ups
8 + 8 utfall bakover @ 2x16kg
8 + 8 1-arms ro @ 16kg
8 thrusters @ 2×16 kg

I dag lot jeg en av mine kunder teste samme økt, og hun ble sliten hun også kan jeg love. Gir du den ett forsøk?

32 kommentarer om “Hotel-WOD

 1. Haha, måtte bare le når de siste setningene på filmen kom opp! Du burde hatt Oscar for god redigering og perfekt timing :-D

 2. Oiii.. så heftig ut, men helt sikkert verdens beste følelse etterpå :-)

  Et spørsmål; hva slags shorts du har på deg? Jeg er på jakt etter en slik ;-)

  Takk for tidenes mest inspirerende blogg!

   1. Aiiijj. Det blir verre skjønner jeg…Den så såå god ut. Jeje får bare holde øya oppe. Regner med du finner før meg😉

 3. Denne var heftig!!! Brukte 14 kg manualer og glemte hele seansen med utfall bakover… Men ble skikkelig sliten likevel! Kort, effektiv og bra treningsinspo!! Me like😊

 4. Testet den i dag! Utrolig slitsomt, men gøy. Digger at det blir færre repetisjoner for hver runde, det motiverer på en eller annen merkelig måte :-) Jeg startet litt pysete med lavere vekt enn jeg burde, så neste gang skal jeg legge på litt mer. Takk for heeeerlig inspo! Elsker videoene dine!

 5. Første gang jeg kopierer en av dine økter. Litt usikker på om jeg vil gjøre det igjen, hehe… For det var slitsomt! Var et lite øyeblikk redd for at 10-er runden måtte bli 8, da bena nærmest nektet flere enn 8 rep. i bulgarsk splitt. Men fullførte!

  Innså også hvorfor du har kroppen du har! Ikke at det har vært tvil om at øktene dine er tunge, men nå fikk jeg kjent det på kroppen selv! :P

  Og jeg skal selvfølgelig teste flere økter, eller kjøre denne igjen. Etter at smertehelvete er over. Trente i gårkveld, og våknet støl i hele kroppen i dag.

 6. Prøvde økta i dag. Skulle på crossfit, men sovna etter jobb, så da ble det 5 km løp også var det inn på bloggen for å se etter hjemmetrening! TAKK for at du legger ut lette opplegg (dvs opplegg som er mulig å gjennomføre uten for mye utstyr) som svir!
  Hadde kun 2*10 kg manualer, skal teste igjen med 2*16. Slitsomt og gøy var det uansett… Anyways, grunnen til at jeg skriver denne håpløst lange meldingen, er at jeg digger at du legger ut filmer og økter. Etter at jeg startet med CF for et år siden, er jeg helt avhengig av å ha motiverende økter når jeg først trener alene. For man blir helt sinnsykt avhengig av folkene rundt seg. Men her klarte jeg meg selv (klapp på din, og min skulder).

  Takk!!! Og god kveld ;)

 7. Noen spesiell grunn til at du ikke brukte benken på bulgarske utfall?Kommer vel dypere ned ved å bruke den du brukte?:) Har du gode forslag til en øvelse jeg kan gjøre isteden for thrusters?Har røket et leddbånd i ankelen of klarer ikke å komme ned i knebøy:-(

  1. Ja, jeg kommer jo dypere da, men når jeg har bakre fot så høyt blir det lettere for meg å jukse ved å legge mer vekt på den bakre foten. Derfor liker jeg å ha den lavere, helt enkelt fordi jeg dermed kjenner det bedre i rumpe og hamstrings på det benet som jobber :-) Istedet for thrusters kan du jo f.eks bruke Kb swings som en pulshøyer på slutten?

 8. Testa økta i går. Puh! Blir nødt til å teste den nye du la ut her også :D skøy!

  Du vil ikke lage en som går primært på overkroppen? Har overkropsssirkeløkta di som en gammel slager, men motivasjonen har gått litt død i den. Vet på en måte alltid «hva jeg går til», hvis du skjønner hva jeg mener ;)

 9. Fy flate denne var hard! Og jeg hadde mer enn nok med mine 6 kg. Jeg la inn en liten rygghev i to siste settene, følte for å strekke litt på ryggen og samtidig holde pulsen oppe! Men må si det ikke var gøy å gå ned trapper etterpå, var helt spaghetti 😂 tusen takk!! Veldig gøy med enkle øvelser som alle kan gjøre😁

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s