Gammeldags

Jeg skal ikke engang klage på at jeg brukte lang tid på dagens økt. For som vanlig tok det meg nærmere to timer å komme gjennom noe som kun burde tatt én, men jeg tror helt enkelt at jeg må innrømme at jeg liker å trene på den måten. Jeg føler så ofte at jeg bare må klemme inn en liten halvtime her og der når det passer mellom kunder og andre gjøremål, så når jeg har god tid til å trene er det ganske digg å bare la tiden gå helt uten hastverk.

Dessuten blir jeg jo sliten av ting som tiere i knebøy og tunge bulgarske utfall, så jeg må jo ha litt tid for å manne meg opp mellom hvert sett ;-)

Anyways, i dag kjørte jeg en økt med bein og drag som minte meg om gamledager, dvs mine treningsvaner typ 2011/2012 tror jeg. Da føler jeg at en økt som jeg kjørte i dag var ganske typisk. Bare med lavere vekter selvsagt. Akkurat den detaljen er jo ganske kul må jeg innrømme ;-) Så når jeg i blant føler at jeg står på stedet hvil i omtrent alle øvelser, er det gøy å bla seg tilbake litt i bloggen og se at det faktisk har skjedd noe likevel!

Dagens økt ble til as I went, og dette er hva jeg endte opp med:

A1) 4 x 10 knebøy @ 80kg
A2) 4 x 10 nøytrale pullups
B1) 3 x 8 bulgarske splitt @ 60kg
B2) 3 x 20 knestående alternerende lat pulldown i kabel
C1) 2 x 10 bent knee glute ham raise
C2) 2 x 15 sittende facepulls

Nå når jeg ser økten skrevet ned innser jeg jo at dette var første gang ever (!) at jeg har gjort facepulls, og bent knee glute ham raise er noe jeg har begynt med i det siste, så å kalle økten for gammeldags ble jo litt veldig feil. Men jeg er aldeles for trøtt til å pønske ut en smartere overskrift, så den får stå likevel ;-)

God natt partypeople, I’m out!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s