Another one for ya

Så kult at flere av dere testet hotell-økten jeg gjorde! Jeg har faktisk to andre videoer som vi filmet for jobb egentlig som jeg derfor tenkte å dele med dere, siden det var så bra respons på den forrige liksom ;-)

Til denne økten trenger du også bare ett sett hantler, så den er veldig hotell eller travelt-gym-vennlig. Det du derimot må ha er litt ekstra innsatsvilje. Den er nemlig satt opp som en amrap, dvs du gjør så mange runder som mulig på den gitte tiden. Jeg vet ikke med dere, men jeg synes sånt er litt har mentalt jeg. Det er liksom mye bedre å ha antall reps og runder å forholde seg til synes jeg da. Men så kan jo en amrap lett justeres lettere eller tyngre ved å korte ned eller forlenge tiden, så jeg lar den forbli i amrap stil.

Sleng gjerne inn en tilbakemelding dersom du tester- det setter jeg pris på! Enjoy :-)

Snaiks!

14 kommentarer om “Another one for ya

  1. Hoola!! Måtte bare skrive her nå! Eg gjorde faktisk hotell økten din nå i kveld på puls! Fader, det var gøy å jær någe nytt! Det var sinnsykt tungt og samtidig fantastisk deilig!! Syns denna økte virka så enkel å gjennomføra så då måtte eg prøva, og eg angre ikkje på det😄 nå ligge eg med beinan høgt og e heilt dævv i kroppen! Deilig! 😄 takk for at du dele!! 😊

  2. Absolutely loving these workouts! I did your last one and have done it twice since and wow..I definitely felt the pain! Can’t wait to try this one. Thanks Inger :)

  3. Heia Inger :) Har vært fast leser av bloggen din leeeenge og liker den veldig godt :D I går slo jeg til og prøvde meg på denne, men gjorde fire runder istedetfor amrap. Syns det var ganske artig, men lurer på en ting; etter renegade rows når man skal ta push up, hvordan holder man håndleddet? Etter to runder måtte jeg ta hendene av vektene og stå rett på gulvet for å ta push up, for det ble vondt i håndleddet.

    1. Hei! Så gøy at du både liker bloggen og testet økten! Jeg holder hantelen på rake håndledd, typ som om man skulle gjøre push ups på knokene liksom. Makes sense?

  4. Tusen takk for alle hotell workoutsa dine 😃🙌🏽👊🏽 De har reddet hotellgym treningen uten knebøy- eller benkpresstativ!

    Mvh Ingridpåbali 👙🌴☀️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s