Dem weights

Etter to dagers treningsfri, en generelt sløv treningsuke, og verdens mest inaktive søndag, var jeg så sinnsykt klar for en god styrkeøkt i dag. Jeg satte opp en plan med tre ulike triset med bein, push og pull og gjennomførte faktisk alt som planlagt. Det er nemlig svært vanlig at jeg endrer plan underveis, enten på grunn av latskap, eller tidsmangel. Tid hadde jeg mer enn nok av i dag ettersom jeg begynte på økten to timer før min siste kunde for dagen. Likevel gjorde jeg mitt siste sett mens hun skiftet i garderoben- tidseffektiv jeg? Hell no! :-D

Dagens: 
A1) 3 x 10 knebøy @ 80kg
A2) 3 x 8 pullups
A3) 3 x 10 militærpress @ 30kg
B1) 3 x 8 bulgarske splitt @ 60kg
B2) 3 x 8 nøytrale pullups
B3) 3 x 12 sittende KB Arnold press @ 2 x 12kg
C1) 3 x 10 back extention i GHD m/ball
C2) 3 x 8 chins
C3) 3 x 15 pushups
 

Nå har jeg hatt risengrynsgrøt til kvelds, og dersom dere tror at det var digg så kan jeg skrive under med ett stort JA! Sånn mat gjør meg lykkelig helt inn i ryggmargen ass :-D

Dusj, hårvask og sengen står for tur! Vi snaiks :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s