Vil du bli PT? I Dubai?!

Ey! Før du leser videre er jeg pålagt å opplyse om at dette innlegget er reklame, sånn FYI. Men altså, for tredje gang arrangerer AFPT til sommeren intensivutdannelsen til personlig trener i Dubai. Både jeg og Ian skal forelese i år som tidligere år, men jeg får til og med delta på mer enn bare ernæringsforelesningene denne gangen. Det gleder jeg meg til!

Avreise fra Gardermoen er 1. juli og hjemreise fra Dubai 5. august. Det er så vidt jeg vet lagt inn litt flere fridager i år slik at man får tid til å nyte og utforske Dubai innimellom alle forelesninger og praktiske moment. Med andre ord får man en ferie med masse nye inntrykk og bekjentskaper, i tillegg til ny kunnskap og en nesten komplett personlig trener utdannelse (..som blir komplett når du består eksamen vel og merke!).

Her kan du se mer informasjon om kurset, kursplan og påmelding, og ønsker du rabatt for å få litt avslag i pris er det bare å sende en mail til inger@shpdubai.com.

20151702_1444_DSC7284

20151702_1444_DSC7286

Håper vi ses! :-)

6 kommentarer om “Vil du bli PT? I Dubai?!

  1. Nesten så eg sko ønska eg ikkje tog AFPT utdannelsen i Stavanger!! Hadde vært merr digg der nere i solå! Men ka me de så vil jobba som PT/ ernæringsfysiolog/ vaskedama/ whatever i Dubai då? :-D ;-)

  2. Det hadde vært den perfekte «sommerferien» altså! Passer ikke i år desverre, men krysser fingrene for at det kommer en mulighet til noe lignende senere også :-)
    BTW: Gratulerer så mye med baby i magen! Utrolig gøy å høre. Håper du fortsetter å blogge litt uansett da :-D

  3. Hei Ingrid! Jeg lurte på når afpt har kurs! Jeg er ferdig med min bachelor grad ved EAHM i desember og kunne tenke meg å ta dette kurset i desember/januar?

    1. Hei! Kurset i Dubai er nå i juli, men det arrangeres kurs i løpet av hele året andre steder i Norge, sjekk afpt.no for info om når det er kurs nærmest deg :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s