ENDELIG!!!

Endelig våger jeg å fortelle dere det jeg har hatt lyst til å skrike ut til hele verden i snart 3 måneder: jeg er GRAVID og vi venter en mini-Houghton i starten av desember.

Om jeg er glad? OH YES! Om jeg er nervøs? Selvsagt! Men fy søren som jeg gleder meg til at jeg og Ian skal bli mamma og pappa :-D

Termin er satt til 2. desember, så i dag er jeg 13 uker på vei. Vi var på ultralyd i dag og den danske doktoren sa at alt stod bra til med den lille, så jeg stoler på at hun har rett. Jeg tror det ligger i min natur å være bekymret for ting jeg uansett ikke får gjort noe med, så jeg hadde løyet om jeg sa jeg ikke har vært nervøs for at alt ikke skulle stå bra til. Men, so far so good, og jeg takker høyere makter for at vi skal få være så velsignet heldige!

Kjønn vet vi ennå ikke, men tro meg, når doktoren kan se det må jeg også vite! Jeg har respekt for folk som klarer å vente ass! Jeg ville helst ha visst det i går!

Jeg skal altså ikke starte bloggen ingerandbabyindubai.com, men jeg har jo hatt så mye på hjertet i det siste at det mest sannsynlig blir litt babysnakk nå når jeg endelig får være åpen med dere. Håper det er greit ;-)

Og så må jeg få si takk for at dere har latt meg fortelle dette selv, selv om jeg kan tenke meg at noen har hatt en anelse. 2 stk har stilt spørsmålet om jeg er gravid, og jeg forstår jo at det kan være lett å lure på slikt, men dette er jo noe man vil fortelle når man er klar for det selv- ikke fordi noen spør liksom! Så til dere som garantert har sett at jeg har gått opp i vekt og lagt merke til at jeg ikke trener så hardt og ofte, men likevel ikke har spurt eller sagt noe; TAKK, jeg setter større pris på det enn dere tror ;-)

IMG_6942

XOXO,
Preggie-Queen

122 kommentarer om “ENDELIG!!!

 1. Ååååå gratulerer såååå masse te dokke begge to!! Hit me me babytalk åg! Kanonkjekt!!👏👏👏👏😀😀😀😀

 2. Ååååå HURRA!!! Gratulerer så masse til dere begge :D det kommer til å bli verdens søteste lille sprekis!
  Bare kjør på med babytalk, det er jo bare dødskos 😊😊😊

 3. Oi! Gratulerer!! Hadde ikke trodd jeg skulle bli så glad på dine vegne, men det er jeg altså. Har lest bloggen din lenge, men aldri kommentert. Nå var det på tide med en kommentar. Gratulerer så mye!!! Gleder meg til å følge deg videre!

 4. Gratulerer så masse med en mini på vei :-D Regner med du slår til med gode treningsøkter for gravide? Det hadde vært kjekt!! Jeg har forøverig ikke lagt merke til noe annet enn at du trener tungt og ser like fab ut ;-)

 5. Så underbara nyheter! Stort grattis till er! Brings back memories… Ätit nån omelett under dessa veckor?? 😉

 6. I alle dager, jeg har ikke lagt merke til hverken ekstra polstring eller færre/lettere økter. O.o

  Gratulerer så mye! – og for et herlig bilde, haha, dere er så rå :D

 7. Fy søren gratulerer masse Inger! Utrolig hyggelig :) gleder meg masse til å lese hva enn du føler for å dele :)

 8. Gratulere så mye til dere! Utrolig kjekt! :D og jeg gleeder meg til mye babysnakk fremover!! :)

 9. Fantastisk gøy, gratulerer så masse begge to, gleder meg til å følge deg her fremover! 😊 her ventes en gutt i midten av juli, så litt babysnakk på bloggen er bare topp! 👏🏼😊 håper formen din er bedre enn bildet sier… 😜

 10. Congratulations, I too am expecting! I’m at the 17 week mark. I am from Ireland! I have been following you for a while and I love your page. I felt the same as you with regard to being worried etc but I think that worry will now last forever for us moms! ☺️ I too am continuing my training and cardio regime I find it helps with sleep. I hope everything goes well for you. Congratulations again all the way from Ireland! X

 11. Hurra og gratulerer!! Dette var en veldig fin nyhet! Baby og trening er den beste bloggkombinasjonen jeg kan tenke meg! <3

 12. Gratulere så møye!!

  Harregud for ein fin unge dokk kommer til å få!!

  Ønsker seg lykke til videre i svangerskapet!!

  Hilsen Marie

 13. Såå koselig kjære fine Inger ;-)
  Ønsker deg masse lykke til og håper formen snart blir litt bedre enn det siste bildet tilsier! Stor klem

 14. Har ikke lagt merke til noen forandring, du ser fantastisk ut uansett! gratulerer så mye til dere begge 😃 Gleder meg til å se en litt annen side av ingerindubai ☺️

 15. Jeg blir oppriktig GLAD når jeg så det bildet på instagram. Jeg kjenner dere ikke engang, men likevel så ble jeg så glaaad på deres vegne. Gratulerer så masse! Dere har nok en fantastisk tid i vente :)

 16. Så glad jeg er på deres vegne!! Jeg kjenner ikke dere, men OH MY for noen foreldre dere kommer til å bli. Supermom-Inger comin’ up! Gratulerer så uendelig mye :D

 17. Hurra og gratulere!!!Så utrolig rart for jeg så bildet av deg og Ian som du la ut på Insta, og jeg tenkte faktisk at du var gravid før jeg leste dette innlegget!!Haha!!!Syke greier!!!Håper formen er tipp topp og at fortsettelsen blir det også!!Gled deg til mye jobb og masse moro!!!Er så glad på deres vegne!!:)

   1. Det var det bildet hvor dere sto i heisen (?)😊 Dere var vel kanskje på vei til København da? Det var liksom noe med ansiktet ditt….pleier visst å catche sånt jeg😂

 18. GRATULERER :) så stas! Ser frem til litt babysnakk og litt babytreningsnakk fremover.. jeg har termin i beg. av september, så litt babyinspo er ikke å forakte.. Lykke til videre, og håper formen er bra :)

 19. Holy crap, forventa ikke dette på morgenkvisten! Gratulerer så innmari mye! :-D Utrolig glad på dine vegne :-)

 20. Gratulerer gratulerer gratulerer!! Vi er også i denne fasen akkurat nå, eller vi er vel i prøve-fasen. Blir veldig glad for baby-updates, gravid-updates og alt som følger med av trening, eller ikke-trening :)

 21. Gratulerer så mye!! Skjønner godt hvordan du har det, har vært på ultralyd selv i dag og sett en minibaby som sprellet rundt der inne <3 Jeg har fått termin 22. desember, så det kan jammen bli en heftig julaften i år :p Lykke til videre i svangerskapet, det skal bli gøy å følge deg når vi ligger såpass likt an i løypa :)

 22. Gratulerer!!!:) er selv i uke 18 og gleder meg masse til ultralyd på tirsdag! gleder meg til å følge deg videre! vet hvor usaklig bekymret og spent man føler seg. har vært sykmeldt og ikke fått trent. ikke rart man blir loco i hodet!

 23. Denne så jeg ikke komme (creds til de som legger merke til sånt) – SÅ STAS! Gratulerer så masse, kjære Inger! Gleder meg til å følge bloggen med både babysnakk og trening i månedene framover :-)

 24. Gratulerer så mye:D Og ja til baby-snakk!!:) Håper selv å bli gravid om ikke så altfor mange mndene!! Skal du føde i Dubai?:) Gleder meg til å høre mer:)

 25. Tillykke Inger <3 Tror jeg var en af dem der kom til at spoerge dig paa IG! Undskyld ;( Ved godt det traels naar folk spoerger!!!
  Men sig til hvis du har spoergsmaal – jeg gaetter paa vi gaar ved samme danske laege ;) Jeg er ogsaa med i en norsk/dansk gravid gruppe hvor vi er 4-8 piger der moedes hver soendag formiddag og snakker gravid, baby og kage ;) bare sig til!
  Klem Mie !!

  1. Haha, tenk ikke på det Mie!!

   Spørsmål kommer garantert når jeg innser at vi faktisk skal få en liten bebis. Og det høres kjempekos ut med gruppemøte! Det vil jeg svært gjerne være med på om jeg får!

   1. Du er meget velkommen! Vi er kun en norsk og hun glæder sig til flere nordmændene. Jeg just tilføjet dig til fb gruppen. Du må meget gerne skrive en lille hilsen og sige Hej :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s