Good morning Copenhagen!

Denne helgen er jeg og Ian i København for å se på selveste Crossfit Regionals. Både folk fra Dubai og masse bra folk vi kjenner fra Norge skal konkurrere sammen, så dette ble jo for bra til å gå glipp av.

I går var vi litt turister på sykkel (herregud så gøy det er å sykle når man vanligvis aldri sykler!), og jeg fikk spist både pølse, smågodt og Keso (!!!). Vi møtte vår gode venn Einar som vi skal dele rom med i byen, og ble sittende lenge på kafe for skravling om alt og ingenting. Alt i alt en meget bra dag for en gravid kvinne ;-)

I morges våknet vi uten alarm klokken halv 6, så den planlagte ettermiddagstreningen ble fort til morgentrening istedet da vi så at sola skinte. En liten joggetur bort til en mini «Tufte-park» vi oppdaget i går, og vi var klare for følgende:

5 runder av:
10 box jumps
10 dips
10 + 10 pistols
10 push ups
10 dragon flag (navnet på øvelsen i følge Einar)
10 body row

Det ble litt sånn hinderløype preg over hele greia for vi løp fra den ene øvelsen til den andre i en slags runding. Det var akkurat passe slitsomt og kjempegøy! Og jeg som hadde tenkt å bare jogge meg en tur- dette var jo 10 ganger bedre!

    

Nå har vi fått i oss en fantastisk god hotellfrokost og er på plass på Ballerup Arena for å se flinke folk slite rompa av seg! Gleder meg :-)

Ha en fin fredda, vi snaiks!

2 kommentarer om “Good morning Copenhagen!

  1. God helg sjønnas:) Så kjekt å få oppleva crossfit games live:)Ja, åsså e jo ikkje København så aller verst heller då;) Kos deg!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s