Crossfit Regionals Dag 2 

Fy søren så kult det er på Crossfit Regionals altså! Jeg tenkte at det skulle bli ok underholdning liksom, men hadde helt ærlig ikke trodd at det skulle være så gøy. Den første økten i går gikk ikke så bra for ett av Dubai-lagene (for å si det mildt!), og jeg kjente jeg nesten ble dårlig! Men da laget fra Crossfit Centrum kom på banen og til og med slo Crossfit Oslo ble jeg fin i formen igjen ;-) 

Dagens høydepunt(er) må likevel være å se Kristin Holte i aksjon. Herregud for en kvinne!!! Jeg visste hun var flink, men hadde seriøst ikke forventet at hun skulle være side om side med selveste Annie. Hun slo henne jo for pokker i den ene økten! Mashallah!!!

Så gøy det er å følge med på galskapen kan jeg ikke engang forestille meg hvilket kick det må være å faktisk delta, men jeg kan med 100% sikkerhet si at jeg sitter ganske så godt på tribunen også ;-)

I dag vekket jeg guttene før fuglene feis for en treningsøkt, og jeg har akkurat tilbakelagt 6km på mølla. Hotel-breakfast here we come!

 

Ha en fin dag partypeople!

Snaiks :-D 

4 kommentarer om “Crossfit Regionals Dag 2 

  1. Hei litt for meg også! Skulle gjerne vært der selv altså, men livestream får holde. Så et glimt av ansiktet ditt i går :-P

  2. Du er så fin!!! Har ikke kommentert her før, men jeg fikk nesten en liten tåre i øyet da jeg leste at du er gravid :D Jeg har ett lite spm som jeg håper du vil svare på, vet du hva du veide rett før du ble gravid? Klem fra meg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s