Hotellfrokost

Altså, hva er det med hotellfrokoster som gjør meg lykkelig helt inn i hjerterota? Det er jo så godt! Og etter sosiale medier å dømme tror jeg ikke at jeg er alene om å føle det slik.

Vi har akkurat fortært siste hotellfrokost på en stund, og det var akkurat like godt i dag som det har vært de tre siste dagene. For min del tror jeg det handler om at jeg på hotell spiser ting til frokost som jeg ellers aldri ville gjort. Som f.eks mengder med brød. Og bacon. Og så er det jo så koselig å sitte sammen, og lenge, ved bordet uten å måtte skynde seg til jobb. I simply love it :-D

Jeg fikk 5 km på mølla før frokost i dag, ikke fordi jeg egentlig hadde så veldig lyst, men fordi jeg måtte vaske håret likevel. Med tanke på at vi snart skal sette rompene på ett fly i 6-7 timer kan jeg ikke akkurat si at jeg angrer på det nå ;-)
Ha en fin mandag, og happy første juni!

Snaiks :-)

8 kommentarer om “Hotellfrokost

 1. Å, herregud det så godt ut! Hvordan klarer du å alltid motivere deg selv til å trene? ;-) Du er rett og slett en skikklig sprekis du. Og forresten: Jeg ble så fryktelig glad da du sa du ventet barn, du og Ian kommer til å bli supre foreldre! Ha en super kveld Inger!!

  1. Før gikk treningen egentlig på autopilot. Det har liksom så lenge vært en stor del av livet mitt at jeg egentlig ikke tenkte så mye over det, og dermed ikke hadde stort behov for å motivere meg selv.

   Etter jeg ble gravid derimot- nå er det jeg som trenger motivasjon fra deg til å orke trene tror jeg ;-)

 2. Hei!

  Jeg har et spørsmål som går på kosthold. Har du erfaring/ tips på «avsukring»? Inne i en særdeles dårlig mønster mtp sjokoladeinntak. Spiser egentlig bra og sunn frokost. Drikker Til og med den juicemixen du skrev om tidligere!😉 Men ut på ettermiddagen / kvelden blir crawings så store at de nesten tar av😜 slitsomt det der. Har lagt om til protein og fett kosthold, og betraktelig mindre karb, samtidig som d går i periodisk faste… So far så er d noe jeg ikke får til. Har du råd?😊

  1. Hei! Vi gjorde en slags avsukring da vi fulgte lavkarbo ganske strengt for ett par år tilbake, og da husker jeg at til og med ketchup smakte søtt til slutt! Men jeg tror absolutt det der med sukker kan være en ond sirkel for mange, at suget kommer som følge av litt inntak av søtt liksom. Likevel kan det for noen også hjelpe med søtsug å faktisk spise en del karbs.

   Hva med å teste å fokusere på fett og protein ved dagens første måltider, for så å spise hovedsakelig protein og karbs til kvelds dersom det er da søtsuget treffer deg som verst?

   Kan være verdt ett forsøk iallefall. Ellers er quit cold turkey mitt beste tips!

   1. Takk for svar! 😊 det skal testes!
    Håper det kan fungere😁 ja, tror viljestyren også får trene litt fremover. 😎

 3. Inger… Eg he nettopp lest gjennom HEILE bloggen din. Fra start t slutt. Midt i eksamenstiå :O Eg liiiiige deg max! Du e skambra og eg he smilt meg gjennom alt lesingå :D Og gratulera så masse med å vær preggis ;)

  PS: Eksamen gjekk bra fordet altså ;)

  1. Wow!! Med 1000+ innlegg må det ha tatt sin tid!!! Men kjenner igjen det der med at alt annet blir så interessant når man leser til eksamen ;-)

   Godt å høre at den gikk bra likevel! Og takk :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s