Dere får ha meg unnskyldt

Jeg føler meg som en svært dårlig blogger for tiden, og jeg har faktisk tenkt å dra graviditetskortet for å unnskylde dette. Formen har takk og pris vært myyyye bedre de tre siste dagene (tørr jeg håpe at den verste kvalmeperioden er over?), men jeg kjenner likevel at jeg har lite å komme med på bloggefronten. Som ikke angår graviditeten vel og merke.

Vanligvis når det skranter med blogginnleggene skriver jeg ett referat fra dagens trening og slenger på en treningsselfie på det, men med dårlig hud og en lubben kropp er det ikke like fristende å gjøre det nå. Det er kanskje feigt, men sorry, sånn er det bare.

Jeg vil påstå at magen min har endret seg litt i det siste, men jeg føler forsatt jeg ikke ser skikkelig gravid ut og gleder meg veldig til å både kunne se og føle at det er noen der inne. Puppene derimot kjennes som at de er klare for å gi melk til en hel familie, men det er nok bare fordi jeg aldri har hatt større pupper enn til å kunne fylle i en halv A-cup.

Så, jeg skal prøve å bli flinkere til å oppdatere dere på hva som foregår her i ørkenen, men i mellomtiden håper jeg dere har forståelse for hvordan ståa er for tiden.

IMG_7374

Ha en fin onsdag,
snaiks :-)

12 kommentarer om “Dere får ha meg unnskyldt

 1. Hei! :)
  Så hyggelig å høre om graviditeten din! Mindre hyggelig med alle plagene som følger med, men de sier visst det er verdt det, så hold ut ;)
  jeg lurte bare på om du har noen tips til førstegangsturister i dubai? Vi skal bare være i tre dager (20-23 juni) men det er ramadan og pokker så varmt har jeg hørt så jeg lurer på hva vi bør se/gjøre og om det er noen spesielle forhåndsregler i denne strenge byen??
  Hilsen en som gruer seg en smule..

  1. Gruer du deg?! Ja det kommer til å bli hett, og Ramadan gjør jo sitt for at byen blir annerledes, men jeg tror nok dere kan få noen fine dager her likevel.

   Dersom jeg skulle vært her i bare 3 dager ville jeg jo bare slappet av på en strand uten så mange planer jeg da, men vanlige «musts» er ørkensafari, besøk i burj khalifa, tur til gamlebyen, shopping og soling. Vet dock ikke hvor påvirket visse av disse aktivitetene blir av Ramadan. Soling og shopping funker uansett :-D

 2. Klag i vei, synes det e helt innafor :) det e så koselig at du e gravid! 😍 du er så flott og stråler og jeg er så glad for at du deler ☺️
  Question; du har sølv iPhone ja? Det er ikke manipulasjon?? 😜 haha uten sammenheng what so ever med innlegget 🙈

 3. Gratulerer så mye med graviditeten! Dette er min første kommentar på en blogg noensinne – og jeg synes du fortjener den. Jeg er også så heldig å være gravid, faktisk med termin kun noen dager fra deg. Det er spennende, men guri for en berg -og dalbane de første månedene har vært! Både den fysiske og psykiske formen ;)
  Det er så uvant å plutselig være sliten, andpusten og ikke minst føle seg «småfeit» uten at folk helt tydelig kan se hvorfor!! Du ser forresten fantastisk ut- og det er jeg sikker på at du kommer til å gjøre gjennom hele graviditeten!
  Håper formen din bare er stigende, og at du får nytet svangeskapstiden så godt som mulig :)

  1. Hei og takk for fin kommentar :-)

   Så gøy at du også er gravid, og ja, for en rollercoaster! Men vi får visst en ubeskrivelig belønning til slutt, så det er bare å henge på ;-)

 4. Klag i vei! Det er kjekt å lese bloggen din uansett, synes jeg, særlig siden du skriver ganske så underholdende selv når du klager :D
  Hurra for at formen er bedre! :D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s