Disney on Ice

Det var med stjerner i øynene jeg kjørte mot World Trade Center i Dubai i dag. Den ene Sheikhaen jeg trener inviterte meg nemlig med på Disney on Ice, og som den Disney-fanen jeg er takket jeg selvsagt ja. Og det var ikke hvilken som helst billett hun gav meg heller da, vi snakker kategori «Royal» og rød løper og greier. Når sluttet «VIP» å være godt nok liksom?

Anyways, vel fremme traff jeg også min lille shoefairy som jeg var i LA med, så da satt jeg der da, på fremmerste rad med to ekte prinsesser ved siden av meg, en utkledd prinsesse på fanget, og flere titalls prinsesser på scenen ;-) Showet var virkelig imponerende, og det var ikke få ganger denne gravide frøkna måtte tørke bort ett par tårer fra øyekroken. Når det er sagt griner jeg alltid i slutten av Den Lille Havfrue (favoritt Disneyfilmen!), så jeg kan ikke bare skylde på graviditetshormonene ;-)

Mens kunden min hadde på seg Oscar de la Renta (!) under abayaen sin, var jeg mest happy for at jeg forsatt fikk på meg favorittkjolen min, og bare én gang måtte jeg kneppe den på ny fordi puppene sprengte på akkurat litt for mye. Små gleder og alt det der :-D

Nå har jeg hatt en liten time ved bassenget i 37 grader, og skal om litt teste tålmodigheten på mølla. Det gjelder å smi mens jernet er varmt (les: jeg verken er kvalm eller har hodepine).

Håper dere har en fin fredda,
snaiks!

5 kommentarer om “Disney on Ice

  1. Først av alt gratulerer så mye med graviditeten! :) Det jeg lurte på er: Hvordan er det å være turist i Dubai? Tenkte å reise på tur med min samboer, men blir litt skeptisk når jeg leser om de strenge reglene som gjelder for ugifte par. Er det slik at man skal utgi seg for å være gift og benevne kjæresten som ektefelle? Og er det slik at man ikke skal holde hender offentlig? Mulig du har skrevet et innlegg om dette tidligere? På forhånd takk for svar, og lykke til videre med graviditeten :D

    1. Tusen takk for det :-)

      Neida, du trenger ikke late som at du er gift, det er jo mange som kommer på ferie her som ugifte! Så lenge du ikke har sex på stranda bør det gå bra liksom! Det er normal folkeskikk som gjelder tenker jeg. Jeg og Ian holder hånd om vi ønsker, men sparer klining og klemming til når vi er hjemme (som oftest iallefall..). Nå for tiden ser man jo til og med arabiske par som holder hånd :-)

  2. Dette er den fineste kjolen jeg har sett på lenge! Akkurat en slik jeg har vært på leting etter. Hvor er den fra? :D Gratulerer så mye med en liten i magen :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s