Instamai

Man kan si hva man vil om kroppspress, narsissisme og uinteressante kaffekopper og matfoto, men jeg synes Instagram er gøy jeg! Så jeg holder denne månedlige Instagram-recapen gående, om enn litt forsinket ;-)

Jeg må jo også få nevne at jeg fikk likes-rekord (og vel så det!!!) på bildet jeg la ut da vi annonserte (lol) at vi var gravide. Ok, ok, jeg skal ærlig innrømme at jeg forventet enn del likes på en slik nyhet, men at det skulle bli dobbelt så mange som min forrige rekord (som forøvrig var 5000+ likes på bildet av påskegodtet jeg fikk da familien kom til Dubai), det hadde jeg faktisk ikke trodd. Og så over 500 kommentarer med gratulasjoner på det liksom- er det rart jeg synes det er gøy med Instagram!? :-D

5 kommentarer om “Instamai

  1. Du er så utrolig søt ;-) på en sånn positiv måte at det er ikke rart du får mange likes på en slik nyhet :-)

  2. Hei Inger!
    Har du snapchat? Hadde vært veldig kjekt å følge deg der :) Litt enklere å oppdatere ofte, siden du er litt gravidsykemeldt fra instagram og blogg ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s