About peeing on a stick

Ok, det er mulig dette ikke er særlig interessant lesning for dere, men jeg har bare så lyst til å fortelle dere hvordan jeg fant ut at jeg var gravid. Ikke det at jeg fant det ut på en «ny» måte altså, jeg tisset på en pinne jeg som alle andre, men det var bare hvordan det hele skjedde som var litt utenom det vanlige.

Jeg har det siste halve året vært så heldig å få trene en kvinne som er ganske (les: veldig) høyt oppe i kongefamilien i Ajman. 2-3 dager i uken kjører jeg altså til palasset (!) hennes, passerer militærvaktene som står i porten, og trener henne i hennes private gym. Bare sånn at dere får settingen liksom, dette er ingen vanlig hjemmetreningskunde. Det som derimot er ganske vanlig er hun selv. Eller vanlig og vanlig, hun er iallefall en helt normal kvinne som synes sjokolade smaker like godt som oss, og har dager der trening er pyton. Det er nettopp det som er det kule med å få komme så tett innpå disse VIP-folkene. Selv om de har penger så det tytet ut av ørene, så er de snille og det går an å prate med dem som med en hvilken som helst venninne.

Å dele med henne at jeg f.eks var øm i puppene føles derfor helt normalt, og da jeg rundt påsketider nevnte dette for henne spurte hun meg om jeg var gravid. Jeg hadde ikke gått over tiden noe særlig, og min menstruasjon har alltid lekt sitt eget liv, så tanken hadde egentlig ikke streifet meg. Jeg tror ikke det, svarte jeg, og hun lurte på om jeg hadde tatt en graviditetstest. Det hadde jeg selvsagt ikke, så hun tok en telefon, og jeg kødder ikke, fem minutt etterpå kom det en fyr som gjennom vinduet leverte en pose fra apoteket med en graviditetstest.

Hun gjorde ferdig markløftene sine og sa «now I rest, you go pee». Ok tenkte jeg og gjorde som hun sa. Da testen viste positivt ble jeg så paff at vi kan trygt si at hun ikke fikk fullført sin treningsøkt den dagen- hodet mitt var ett heeelt annet sted ;-)

IMG_5055 (1)

Så ja, jeg kommer pretty much til å si at ungen er halvt kongelig på grunn av dette. Neida. Joda. Neida :-D

Håper dere har en fin søndag. Jeg fikk kansellering i morges og kunne derfor sove lenge- DIGG!

Snaiks :-)

15 kommentarer om “About peeing on a stick

 1. Åååh :D hva skjedde så? Ringte du Ian? Hadde dere planlagt å få baby? :D spennende :D tenk at du trener en prinsesse da…hallo liksom :D #blessed ;)

  1. Ja, vi hadde iallefall sluttet å unngå å lage baby om du skjønner ;-)

   Da jeg kom hjem sa jeg til Ian at jeg hadde noe til ham fra Ajman. Han trodde sikkert det var sjokolade eller noe annet spiselig da det ikke er sjeldent at disse kundene sender med meg noe hjem, så jeg ba ham lukke øynene og holde ut hendene. Så la jeg helt enkelt bare testen i hendene hans, og da han åpnet øynene fattet han fort hva som var på g ;-)

 2. åå, dette var gøy å lese! Kan du ikke fortelle hva som skjedde videre, altså hvordan du fortalte Ian? Ringte du han med en gang? :-D

  1. Da jeg kom hjem sa jeg til Ian at jeg hadde noe til ham fra Ajman. Han trodde sikkert det var sjokolade eller noe annet spiselig da det ikke er sjeldent at disse kundene sender med meg noe hjem, så jeg ba ham lukke øynene og holde ut hendene. Så la jeg helt enkelt bare testen i hendene hans, og da han åpnet øynene fattet han fort hva som var på g ;-)

 3. Hei.

  Gratulerer med graviditeten og en morsom historie bak å finne det ut;-)

  Jeg har et spm da jeg skal til Dubai 29 juni til 6 juli, hvordan er det å oppholde seg i Dubai under Ramadan? Du har kanskje noen erfaringer:-)

  1. Takk :-)

   Det er mye som er stengt på dagtid under Ramadan, og dersom man f.eks er på mallen må man vente til klokken 7.11 før man får spise og drikke.

   Ellers kommer det an på hvor du er. Er du f.eks på stranden vil det nok ikke være så mange å fornærme gjennom å drikke vann, meb jeg føler meg likevel ikke komfortabel med å gjøre det veldig åpenlyst.

   Tenk også på å dekke skuldre og kne når du er offentlige steder. Det skal man jo egentlig alltid, men det er ekstra mye fokus på det under Ramadan. På stranda og gymmen er bikini, shorts og singlet selvsagt lov.

   God tur og kos deg masse :-)

 4. Så morsom historie Inger :) ser frem til å følge deg gjennom graviditeten og håper du er i god form og kan fortsette treningsinspirasjonen etter hvert som månedene går! Jeg har termin dagen etter deg og fant det ut 1. april :) litt av en aprilsnarr :P

 5. Så moro! Ganske så tøft gjort av kunden din også da, å bare «forlange» at NÅ tar du en test, hahaha, men skjønner at det ikke var spesielt frekt etter å ha lest svaret ditt på kommentarene over her :D Stas!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s