Sommerferie jo!

Når man bor ett sted som Dubai hvor det omtrent ikke finnes årstider (enten så er det varmt, eller så er det j**lig varmt!) er det lett at det går litt i surr hvilken tid på året det er. Jeg kan for eksempel ta meg selv i å tenke «er det snart jul, eller er det snart sommer?» liksom. Nå har jeg jo forstått at det snart er sommer og sommerferie og greier, og for første gang siden vi flyttet til Dubai skal vi reise på sommerferie til ett annet sted enn hjem til Norge.

Jeg har jo allerede reist så mye i det siste at jeg nesten føler dette blir litt too much, men siden jeg fyller 30 (!!!) år den 24. juni, og den 30. juni er vår 3-års bryllupsdag passet det fint å ta en liten feiringstur. Nå er iallefall flybillettene booket og den 23. juni reiser vi til freakin Bali! Fra ett ferieparadis til ett annet liksom- er det rart jeg føler meg bortskjemt!?

IMG_7540

Vi har bestemt oss for å dra til Seminyak, men utover det er ikke så mye bestemt, så dersom noen f.eks har tips til bra hotell/villa tas det imot med stort takk. Og alt annet vi bør få med oss forsåvidt.

Å si at jeg gleder meg er en understatement ass :-D

Tror jammen jeg skal feire med en liten økt i gymmet gitt!
Snaiks :-)

18 kommentarer om “Sommerferie jo!

 1. Jeg. Er. Sjalu…. Kom hjem for 2 uker siden, etter å ha bodd 3 mnd på Bali, og gjett om jeg lengter tilbake til hvite sandstrender, turkist hav og oppdagelsesferder på scooter!

  Når man først er i Bali vil jeg anbefale å holde seg unna de største turiststrøkene som Kuta og Denpasar. Er så mye mer å se og oppleve enn det. Uluwatu Temple har fantastisk utsikt. Og i tillegg anbefales virkelig Finn’s Beachclub i Uluwatu. God mat og utsikten på toppen, før man tar heisen ned, er fantastisk. Solnedgangen fra Rock Bar på Ayana Resort er også fin, men skal man hit anbefales det at man reiser dit tidlig. Blir fort lang kø for å ta heisen ned hit, da gjester av hotellet blir prioritert. Anbefaler også Pantai Pandawa, en strand uten mye turister. Ellers så burde man reise til Ubud og se på rismarkene. Fikk ikke sett disse selv, men når jeg skal tilbake står det på toppen av listen over ting jeg skal gjøre. Om dere er ute etter litt tyngre fysisk aktivitet enn det shoppingen har å gi dere anbefaler jeg også en tur opp på den aktive vulkanen Mount Batur. Her går man opp på natten, og når akkurat toppen slik at man får sett soloppgangen. Siden det er høysesong i Bali på denne tiden er det mest sannsynlig en del mennesker som prøver å nå toppen.

  I Seminyak er det både bra shopping og god mat. Ultimo har god pizza, og Motel Mexicola har god mexikansk mat og stemning. Det er som å sitte i Mexico. La Favela er fint for rolige drinker, men det må du nok dessverre holde deg unna :-D

  Ellers, om det er noe dere lurer på så er det bare å spørre!

  Klem

 2. Co-coolio! Følte jeg ikke kunne unngå å kommentere ettersom jeg har bodd på Bali nesten et år. Skal dere ha villa, ville jeg booket det via airbnb, veldig mye fint. Hvis ikke ville jeg bodd på hotell i Seminyak, anbefaler the royal beach på det sterkeste!!!! Rent, fint, hyggelig hotell, rett på stranden, med den villeste frokost-buffe`en ever. Og vi vet jo at du har vært innom noen, ref blogginnlegg ;-) Gym har de og. Hvis ikke ville jeg bodd i Canggu, kjempekos område ikke langt fra Seminyak. Sjekk ut «thebetelnutcafe» på insta så har du en av mange grunner der. Det ligger også en bitteliten crossfit-box i Canggu. Ville kanskje også tatt en tur til Nusa Lembongan, halvtimes båttur utenfor øya. (PS! Ikke for folk som blir båtsyke eller redde:-P). Og en annen ting, ta det meste med en klype salt når dere bestiller. Bildene lyver ganske ofte på hvordan standarden er.. Hehe. Kos dere!!!

  Blir nok bra uansett hva dere måtte finne på ;-)

 3. Å herregud så kult! – og oi, vi er visst like gamle, så moro!
  Kos dere med planleggingen og ha en helt fantastisk tur :D :D :D

 4. Så kjekt!
  Om du kunne laget et treningsprogram hvor du bruker kettlebells? Gjerne trening for mage, rygg og overkropp :)

 5. Så utruleg heldig du er som skal til Bali! Har sjølv vore der i 3 mnd:) Vil absolutt anbefala å reisa til Gili-Trawangan for nokre dagar, det er akkurat like fint der som bildene på Google tilseier!

  1. Ja, her er det nydelig! Men Gili får vi spare til en annen gang. Det frister ikke så mye med 3 timer i båt når jeg endelig har blitt kvitt den værste kvalmen ;-)

 6. Lei dere en bil og reis til; Padang Padang (strand), Git Git waterfall, Uluwatu temple, Dreamland beach, Suluban (strand), Balangan(strand), Waterbom (vannpark), Tanah lot temple(insane fint tempelområde), Mount Kawi (tempel), Gunung Agung (største fjellet på Bali, har også en skikkelig fint tempel)!! Og som ei nevner over her; ta dere noen dager på en av Gili-øyene! Trawangan har litt partyfaktor med endel unge backpackers, men Meno og Air er nok litt roligere :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s