Vis meg kjøleskapet ditt, og jeg skal fortelle deg hvem du er

Vel, om det stemmer så lurer jeg på hva vårt kjøleskap ville fortalt om meg og Ian. Enten at vi knapt spiser (yeah, saklig), eller at vi lever på kun egg. Det siste stemmer iallefall for meg den siste uken- my egg-cravings are back! Halleluja :-D

Men altså, kjøleskapet vårt er som regel trist og halvtomt. Med få unntak kjøper jeg inn det vi skal ha til middag samme dag, siden jeg ikke vet hva vi (les: jeg) har lyst på før akkurat den dagen. Og siden vi har en dagligvarebutikk rett over gaten er det ikke så tungvindt å handle hver dag som man skulle tro. Så da fotografen som skulle ta bilde av meg på kjøkkenet vårt for bladet Aquarius også ville ta bilde av kjøleskapet mitt, angret jeg på at jeg ikke hadde handlet inn litt iallefall.

Det fantes egg, vann, ketchup, norsk majones og smør. Og litt grønnsaker heldigvis, men that’s about it. Fotografen sa jeg kunne ta ut ketchupen om jeg ikke ville vise at jeg brukte det. Excuse me? Er man altså ikke sunn dersom man har ketchup i kjøleskapet?! Godt at han ikke kikket i sjokoladeskapet vårt med rester fra påske og Haribo-handling i København i såfall ;-)

    

Anyways, saken jeg ble intervjuet for handlet om mine matvaner, og jeg fikk dele mine typiske frokost, lunch og middagsmåltid. Det er jo ofte noen av dere som lurer på det samme- skulle jeg kanskje laget ett innlegg på det?

Let me know!

8 kommentarer om “Vis meg kjøleskapet ditt, og jeg skal fortelle deg hvem du er

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s