Det holder vel snart nå?

I går fikk vi (nok) en gave til Kaia. Denne gangen var det fra kvinnen jeg trente da jeg fant ut at jeg var gravid, og vi har fått en del drøye gaver altså, men den i går tok nesten kaka.

Disse damene leverer ikke gaver og sånt selv, de sender de private sjåførene sine, og i går kom det altså en mann på døra med kake, en nydelig blomsterbukett og en konvolutt. Han hadde også med en stor eske som han sa var til vasen som blomstene var i. Dette syntes jeg jo var litt rart, men det skulle vise seg at vasen som blomstene stod i virkelig ikke var av den «vanlige» sorten. Nysgjerrig som jeg er googlet jeg merket på esken, og fant ut at vasen var en krystallvase til en verdi av nesten 15 000 norske penger! Herregud.

Jeg snappet om galskapen, og fikk kommentar om at det var så mye fokus på dyre gaver hos meg for tiden. «Det holder vel snart nå?» skriver Anne. Og ja Anne, jeg er helt enig, det holder vel snart nå? For jeg hadde som nevnt sett for meg at vi skulle få gaver til Kaia, men det har jo tatt helt av. Det blir jo forsåvidt ganske spesielt når man har venner og kunder av kongelig bakgrunn, men det er bare å innse at gavekulturen i Dubai virkelig er noe for seg selv.

Så, om det blir for mye fokus på dyre gaver så beklager jeg det. Men jeg kan helt enkelt ikke unngå å reagere. Altså, undertegnede vet jo ikke engang forskjellen på krystall og vanlig glass (jeg har i ettertid googlet det også altså, og det har visst med den kjemiske sammensetningen og lysbrytningsegenskapene å gjøre, FYI), så jeg gjorde jo litt big deal ut av at en vase kunne være så dyr. Og så er det jo som nevnt litt for å kunne huske alt som har skjedd at jeg dokumenterer så mye av det. Tenk å kunne fortelle Kaia når hun blir stor at en kronprinsesse gav henne ett diamantsmykke og skrev et personlig brev til henne med lykkeønskninger liksom! Litt skryting er det jo selvsagt også, jeg skal innrømme såpass. Men jeg håper og tror at de fleste er enige i at det er én ting å skryte av en vase man har fått i gave, enn om jeg skulle kjøpt vasen selv, for så å fortelle dere om hvor dyr og fin den var. Eller?

Ian mener forsåvidt at jeg skal slutte å si at det er drøyt, og sykt, og alt det der, fordi det bare er sånn det er i Dubai. Men jeg tror aldri jeg kommer til å venne meg til dette her ass. Så inntil videre får dere ha meg unnskyldt, og jeg håper ikke dere ser på meg som ett dårligere menneske av den grunn ;-)

IMG_6604

…ok. I det jeg skulle trykke publiser på dette innlegget så kommer Ian hjem fra jobb med enda en gave til Kaia. Så nei, det holder tydeligvis ikke nå.

Åh, lol.

43 kommentarer om “Det holder vel snart nå?

 1. Bare fortsett med å fortelle oss. Det er jo så morsomt og uvirkelig. Og ja; det er drøyt, men så «underholdende» informasjon 😀.
  Snakk om en merkelig verden du lever i der. Sånt som vi andre ser på film…….og på Snap fra deg 😂.

 2. For all del bare fortsett å vis… Er jo både drøyt og morsomt på samme tid! Og dere er virkelig heldige. Men jeg syns det er morsomt å se hvordan verden er annerledes og gaver i Dubai er tydeligvis litt annerledes. Bare det at det er sjåføren som kommer får jo meg til å smile… Og de som kom å satte opp blomstene var jo helt knall! Så nei bare fortsett å vis frem! Syns jo forsåvidt at det er litt gøy at jeg kommenterer på en blogg til noen som får gaver av kronprinsesser også… He he!

 3. Tull! Du er en av de mest morsomme og takknemmelige personene jeg er innom, at du får slike gaver øst og vest syns jeg er ren underholdning. Del i vei Inger! Og jeg syns forresten det er gøy at du skriver om Kaia – og det kommer fra en 23 åring som er allergisk mot barn.

 4. Du må fortsette å fortelle om gavene, jeg digger det! Dubai er galskap i forhold til gaver… Jeg har bodd i Dubai i fire år selv og fikk et bvlgari-smykke til 5000 kroner da jeg var ferdig med praksisen min i et firma. Da hadde jeg kun jobbet der i fire måneder og jeg ble lettere sjokkert…. Digger snappingen din og hvis sønnen min på to år ser telefonen min gir han den til meg, sier baby og så ser vi på snapsene dine ;)

 5. Kos dere med med Kaia og gavene. Kjempe gøy å følge med :-) og du er ikke no dårlig menneske av den grunn, skjønner godt at du er stolt av å vise frem :)
  Klem

 6. Folk kommer alltid til å blande seg, uansett hva ;-) Det er kun morsomt å se på kulturforskjellene og jeg ser det som en god ting at du blir så «sjokkert» hver gang dere får sånne gaver. Det viser jo bare at du ikke synes det er en hverdagslig greie å få vaser til 15 000 kr og ser verdien i de gavene dere får :-)

 7. Du er en av de mest takknemlige, ydmyke og «gollete» personen jeg vet om – og jeg kjenner deg ikke annet enn gjennom blogg, snap og insta ;-) derfor så synes jeg at du bare skal dele!! Gavene er jo strengt tatt ikke til deg heller, og å bli misunnelig eller sjalu på Kaia for at hun får gaver er jo bare teit! Del i vei, jeg synes det er gøy å se- ikke minst reaksjonen din. Bare pga din glede overfor Kaia, og den takknemligheten og lykken du utstråler så har jeg også fått lyst på barn – og det kommer også (som ei anna ei skrev lenger opp her) fra ei som er allergisk mot barn ;-) Klem til deg! Forsett med det du gjør, du sprer hvert fall glede i min hverdag.

 8. Jeg synes det viser veldig godt hvor ydmyk og overrasket du er over alle gavene dere får, og jeg tar det ikke som om du absolutt skal vise frem og skryte i det hele tatt. Fortsett med snappingen din, det er kjempekjekt å følge med hver eneste dag! Kos deg masse med lille Kaia, like mye som det ser ut til at du allerede gjør :) <3

 9. Du har blitt en del av morgenstunden min, hvor jeg koser meg med å titte gjennom snapper og nyte kaffen :) Fantastisk å se hvor glad du er i Kaia! Litt sånn kleint, men; jeg må innrømme at jeg blir rørt når du sitter med gledes- og hormontårer og forteller hvor lykkelig, glad og takknemlig du er :) Gleden og positiviteten din smitter virkelig – så fortsatt å vær DEG SELV :)

 10. hehe takk for svar ;-) du er ikke noe dårligere menneske av den grunn altså, det var ikke det jeg mente :-)

 11. Jeg syns det er kjempeartig at du deler, det er hyggelig for oss her hjemme å få ta del i «galskapen» ;) Reaksjonen din på vasen var forresten så søt at jeg måtte spille den av på nytt til mannen i huset, haha!

 12. Haha, dette er da bare gøy å lese om. Arabere på sitt beste! Nyt tiden med baby-Kaia og alt overflatisk og ikke-overflatisk som følger med. Del gjerne små og store begivenheter, dyre som billige :-D

 13. Syntes det bare er veldig koselig og interessant å se hvordan det er i Dubai i forhold til Norge! Må bare si at jeg digger deg på Snapchat, you make my days😘😘

 14. Herregud det er jo såå gøy å se hvor mye fint dere får! Selv om det er en helt annen gavekultur enn hva vi har i Norge, man blir jo litt satt ut da. Det har blitt sånn at jeg gleder meg til å se «hva Inger skal snakke om og vise frem av livet sitt i dag». Veldig artig å se hvordan forskjellene er og hvordan dere lever der nede. Så bare fortsett! Hehe

 15. Jeg syns det er utrolig fascinerende å se alt hun får og ganske artig! Er jo liksom ikkje din feil at kulturen er slik og mennesker er så gavmilde? Skal vedde på at mesteparten hadde gjort akkurat det samme selv hadde det vert dem😃 Trener du kongelige, så blir det bare slik☺️ Du vil jo bare vise😃
  Jeg smiler hver gang jeg ser navnet ditt på snappen i spenning av hva er det du skal vise fortelle nå? Syns det er kjempe artig! Så tusen takk og ikkje stopp sier nå jeg! 👏🏻

 16. Enig i alt jentene under her også har kommentert! Du er så ydmyk, og virker ekstremt takknemlig. Og mest av alt virker du bare veldig jordnær og som oss andre – jeg ville også blitt sjokkert og fortalt kjente om det hvis jeg fikk en VASE til 15 000 kr! Haha. Det er jo helt sykt for oss. Du er en nydelig person, og jeg elsker å følge deg på snap, Insta og bloggen. Fortsett å være deg, du er jo så morsom og fin :) Og du stråler kjærlighet for mann og barn!

 17. Vet du, jeg syns dette er veldig morsomt, spennende og fascinerende å lese om! Så for min del må du bare dele så mye du selv vil :) Dette er jo en del av kulturen i Dubai, så jeg syns det bare er gøy :) Som du sier, dette er jo ikke noe du selv ville gjort, for deretter å blogge om det. Ha en fin kveld :)

 18. Herlighet, del i vei! Det er jo all deles ikke skryt. Det er jo bare kjempe gøy å følge med på verdenen dere lever i, så totalt forskjellig fra vår i Norge :D

 19. Det er alltid noe å reagere på for folk uansett hva…! Bare å fortsette, jeg syns det er spennende og interessant hvor annerledes det er! Kjempekoselig å følge deg og lese oppdateringer :) Kos deg masse :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s