10 kommentarer om “Opptatt

 1. Har alltid likt deg og bloggen din, men det er blitt så stort fokus fra din side på hvor dyre gaver dere får/hvor dyre ting dere har.
  det er kjempe fint og gøy for dere, men det holder vel snart nå?:))

  1. Ja det trodde jeg også, men det kommer jo stadig mer. Jeg forstår veldig godt at det blir mye å høre, så jeg kan jo strengt tatt la være å dele. Synes bare det hele er så spesielt at det blir naturlig for meg å reagere, og dermed dele.

   Men jeg tar poenget ditt altså, og er forsåvidt enig ;-)

   Folk er gale i Dubai ass!

 2. Utrolig forståelig :-) Nyyyyt i vei, hun er så nydelig! Jeg for min del synes det er kjempestas å se alt dere får. Spesielt herlig synes jeg det er at du blir så glad. Det er så tydelig at du ikke tar det for gitt, og at du er så innmari takknemmelig :-) Klem herfra

 3. Följer dig på snapchat också, du är underbar. Får jag fråga, har du blekt tänderna? De är sååå vita och fina. Tips mottages tack :) kram kram

  1. Ja, jeg har blekt med noe som heter Whitestrips. Det er som klister man har på i 30 min i en uke. Jeg gjorde det første gangen for flere år siden, og i ettertid har jeg bare tatt en dag eller tre på ny dersom jeg føler at det trengs. Nå er det ett år siden jeg gjorde «påfyll» ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s