Bonustrening

Jeg hadde egentlig ingen planer om å trene i dag. Det er ikke til å legge skjul på at jeg er særdeles avslappet på den fronten for tiden, og det er liksom ikke så «farlig» om trening utgår til fordel for sløving på sofaen med en sovendes baby på brystet. Jeg fikk forsåvidt en ganske avslappet innstilling til treningsmengde allerede under graviditeten, men den har nok blitt litt forsterket etter at Kaia kom. Og det er meget digg må jeg få tillegge, å ikke bry seg så mye om det blir 1 eller 7 økter på en uke liksom.

Når det er sagt var det ganske digg å trene i dag likevel ;-) Men er det ikke det de sier, at de beste øktene ofte er de som man egentlig ikke hadde lyst til å gjøre? Anyways, jeg måtte bort på jobb med noe til Ian, og da jeg kom frem til gymmet sov Kaia så godt i vognen at jeg tenkte jeg like gjerne kunne ta en økt når jeg var der. Det ble 3 runder av:

20 knebøy @ 40kg
15 sittende ro
20 bulgarske split
10 push press @ 40kg
15 lat pulldown

Og som alltid var det fun when it’s done. Det var til og med veldig gøy mens det stod på, selv om jeg blir litt oppgitt over hvor dårlig formen er for tiden. Men altså, fy søren så heldig jeg er som har gymmet så nære ass! Og så er det ikke så værst å ha en jente som er flink med timingen av sovingen heller da ;-)

IMG_6404

IMG_6405

IMG_6409

I kveld har vi spist risotto og sjokolade (halla første mandag i 2016 liksom!), og sett Ted 2- fy søren som vi lo! Den filmen anbefales av meg og Ian i alle fall!

Snaiks :-)

6 kommentarer om “Bonustrening

  1. Hei! Grattis som mamma og med en nydelig jente !:) Jeg er litt nysjerrig på hvordan den nye tilværelsen er :) Det virker som hun sover mye!Har dere kommet inn i rutiner eller går det litt på høgg og belegg?:)

    1. Hei! Tusen takk! :-)

      Den nye tilværelsen er fantastisk! Det er Kaia som er sjefen i huset nå, men hun er en snill sjef som spiser og sover bra. Rutiner kan jeg ikke si at vi har ennå, men jeg begynner å forstå meg veldig godt på henne nå, og det gjør alt veldig bra :-)

  2. Du er bare herlig! Digger at du er så avslappet på det hele. Formen din kommer jo tilbake uansett, så deilig at du klarer å bare nyte her og nå sammen med Kaia- og fletter treningen inn der det passer. Stå på ! Jeg heier på deg og syns du er til stor motivasjon hva kommer til treningsglede og det å vere fornøyd med seg selv. Av og til blir dagene annerledes enn man hadde planlagt, og det er helt greit! :)

  3. Hej, jag skrev en kommentar tidigare men tror den försvann..
    Jag undrar om du bleker dina tänder? Eller har du så vita tänder? Du är vacker :) Kram

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s