TRENINGSDAGBOK UKE 53

Mandag 28. desember
3 runder av:
20 bulgarske splitt
20 1-arms DB ro @ 12kg
20 utfall bakover fra step
20 push press @ 2 x 12kg
20 1-beins RDL 2 x 12kg
(ff)

1 time & 20 min gåtur

Tirsdag 29. desember
1 time & 30 min gåtur

Onsdag 30. desember
45 min gåtur

Torsdag 31. desember
A1) 4 x 8 1,5 rep eleverte bulgarske splitt @ 8kg
B1) 4 x 12  1,5 rep eleverte 1-beins hofteløft

Fredag 1. januar
6 runder med start hvert 3. minutt:
1 min løping @ 14km/t, 2% stigning
20 DB thrustere @ 2 x 15 lbs

Lørdag 2. januar
15 stk 60/60 sek intervaller @ 14km/t, 2% stigning

Søndag 3. januar
1 time gåtur

IMG_6027

2 kommentarer om “TRENINGSDAGBOK UKE 53

  1. Hei inger :) jeg begynt å følge deg for ett lite halvår siden og synes du er så motiverende. Jeg bare lurer på om du spise brød, pasta, ris eller noe melkeprodukter? Dette er bare av nysgjerrighet. Jeg er litt plaget med oppblåst mage og vurderer å kutte ned karbs for å se om dette kan hjelpe meg :)

    1. Hei! Jeg spiser sjeldent pasta, men brød, ris og melkeprodukter spiser jeg oftere. Brødmat prøver jeg å ikke spise for ofte, helt enkelt fordi jeg synes det er så godt at jeg spiser mye mer enn jeg trenger!

      Dersom magen krangler er det jo i alle fall verdt å teste. Ris er kanskje ikke den største fienden, jeg ville kuttet ut gluten og laktose i første omgang og se om det bedres. Husk å innføre én ting om gangen da (enten gluten eller melkeprodukter) etter at du har eliminert, slik at du vet hva du eventuelt reagerte på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s