7 km på mølla

Det er altfor varmt for denne frøkna å løpe ute i Dubai for tiden, noe jeg fikk bekreftet da jeg prøvde meg på litt ute-jogg sist fredag, så fra nå får jeg helt enkelt legge løpeturene til mølla. Det er digg å ha vann tilgjengelig, samt ett håndkle til å tørke bort svetten med, men fy søren det tar på mentalt når ikke omgivelsene endrer seg og man ser samme landskap hele tiden. Nå er jo forsåvidt ikke utsikten fra 38ende etasje med både palmen og Burj Khalifa innen rekkevidde det verste man kan hvile øynene på, men det er ganske mye mer digg å løpe ute og la seg distraheres av alt som skjer rundt.

Jeg tenkte å løpe 10 km, men stoppet etter 7. Delvis for at jeg var sliten, men mest for at jeg kjenner litt tendens til det jeg tror er bekkenløsning, og derfor ville jeg ikke fortsette å provosere frem mer smerte. Men 7 km på 12-12,5 km/t er vel ok for en preggis, er det ikke?

Tror jammen jeg kan skryte på meg en baby-bump også nå, eller? Kall meg gjerne overfladisk, men jeg gleder meg til jeg får skikkelig mage ass, ikke bare ser lubben ut :-D

Håper dere har en fin fredda, vi skal snart til mallen for å kjøpe blant annet ny bikini til en viss person som har for store pupper for de gamle bikiniene.. *kremt*

Snaiks!

6 kommentarer om “7 km på mølla

 1. Så herlig liten minikul💙7 km holder i massevis…Får ikke håpe d bekkenet utvikler seg til noe mer😁Begynner å bli framtung denne kroppen her hvertfall og d kjennes i korsryggen….men nå er d ferie og jeg kan styre dagene som jeg vil, HURRA😃Ha en fin, fin tur til Bali, om dere får muligheten ville jeg tatt et par dager på Gili også, noe vi angrer på at vi ikke gjorde😏Ramadan Kareem😘

  1. Ser ikke ut som det blir mye løping på meg fremover iallefall, just to be safe..

   Gili ser bra ut, men 3 timer i båt frister lite ass! Det får bli neste gang ;-)

 2. 7 km i den farten er knall bra! :) Jeg er nesten like langt på vei som deg og løping er ikke det samme om dagen. Lurt og høre på kroppen, jeg har presset meg litt ekstra noen ganger og fått vondt i etterkant, da har jeg bare følt meg skikkelig dritt etterpå for det er helt unødvendig nå. Blir redd for og ødlegge for meg selv og trening fremmover, og ikke mist og gjøre noe som ikke er bra for den lille i magen: Ønsker dere en kjempe fin ferie, ser at mange tipser om Gili, mitt tips er : dropp det. Det er en lang tur og ikke helt optimal plass som gravid, Bali er nydelig uansett :) enjoy !!!

 3. Det er bra at du tilpasser treningen etter formen.
  Likte veldig godt den der «don’t know if listening to my body or just being lazy» saken din, hahaha, men samtidig er det jo viktig å kjenne etter og!

  Ble det noen kule nye bikinier?! :D

  1. Ja, man skal jo tilpasse, men noen ganger føler jeg meg bare litt lat. Det er jo lov det også innimellom forsåvidt ;-)

   Jeg fant en bikini iallefall, og håper jeg kanskje kan finne en eller to her på Bali også :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s