Maybe she’s just very full?

Jeg kan jo ikke annet enn le, og kjenner jeg må dele denne lille episoden med dere. Og så gjør litt blogging at tiden i taxien til flyplassen å gå fortere- vi reiser jo til Bali idag for pokker!

Anyways, i går var jeg innom The Nail Pavillion for en liten mani-pedi for å fikse opp fingre og tær før Bali, og bestemte meg også for å farge øyevippenene slik at jeg kan se noelunde velstelt ut selv om jeg dropper maskaraen den neste uken. Så satt jeg der i stolen da, med øynene igjen, og en snill dame som fikset hendene mine, mens den andre fikset tær. Jeg hørte at damene begynte å le masse seg i mellom, men tenkte ikke særlig mer over det. 

Da jeg åpnet øynene var en av damene jeg alltid snakker litt ekstra med der, og hun spurte meg som vanlig hvor mamma var. Jeg svarte at mamma kom i juli, pekte på magen min og sa at hun skulle bli bestemor. Da brast damene ut i latter igjen, «ah, mam you’re pregnant? We thought you were just fat!». «I said maybe she’s just full» stemte dama ved føttene mine i. Jaja, de skal iallefall ha for ærligheten ass :-D

 

Nå har vi ankommet flyplassen, sjekket inn og sitter i skrivende stund i business loungen med hver vår frokosttallerken.

Bali- here we come!!! :-D

8 kommentarer om “Maybe she’s just very full?

  1. Haha, herlig!! :P Har fått høre mye «ærlighet» her også, typ «sikkert at du bare har 1 inni der??», «nei nå kan du ikke bli større, nå sprekker du jo snart!», «ja du har fått god mage!» osv. osv. Dævvver…

  2. Haha, såpass! Greit om de spør, men når de snakker sånn (høylytt) seg i mellom tror jeg jeg hadde fått litt noia :P Godt de tok feil :D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s