#beachselfie

I dag er det en uke til vi reiser hjem til Dubai, og så langt har vi ikke «opplevd» mer enn stranda og området der vi bor, så kanskje det er på tide at vi tester ut noen av alle de gode Bali-tipsene som dere har gitt meg?

Likevel må jeg si at jeg elsker sånne dager som vi har hatt til nå; våkne uthvilt, trene litt, spise frokost, ligge på stranda, spise lunch, ta en liten siesta på hotellsengen for så å gå ut og spise en god middag på en eller annen restaurant. Dét er ferie for meg det!

Men jeg har jo forstått at Bali har så mye mer enn strand og god mat å by på, så noe annet må vi jo få sett. Jeg hører for eksempel rykter om monkey-forrest og får nesten tårer i øynene bare tanken! Foreløpig tar vi det dock helt med ro her vi begge ligger som slakt i sengen ;-)

God helg partypeople!

Snaiks :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s