The Bistrot

I kveld har vi spist middag på det som må være den koseligste restauranten jeg noen gang har vært på. Vi tok en taxi til Seminyak for å shoppe litt, og da vi ble sultne på middag gikk vi helt tilfeldig inn på restauranten The Bistrot. Fy søren så fint det var der. Temaet var vintage, og det var gjennomført helt til toalettrullholderen ass!

Jeg måtte helt enkelt ta en haug med bilder, for dette stedet vil jeg huske. Sjekk dette da:

IMG_7940

IMG_7942

IMG_7943

IMG_7944

IMG_7945

IMG_7946

IMG_7948

IMG_7947

IMG_7949

IMG_7951

IMG_7953

IMG_7955

IMG_7956

IMG_7957

IMG_7958

IMG_7959

IMG_7960

IMG_7964

IMG_7967

Maten var også kjempegod, alt fra brødet vi fikk før forretten, til potetene som kom med biffen. Det beste tror jeg likevel var salaten jeg hadde til forrett. Den bestod av spinat, gresskar, fetaost (ups, jeg skal vel strengt tatt ikke spise sånt mens jeg er gravid? Får satse på at den var pasteurisert..), cherrytomat, rødbeter og grillet kylling med en helt nydelig dressing. Kunne lett gått tilbake til The Bistrot bare for å spise den en gang til gitt.

Litt is på meg og en sjokoladefondant på Ian og så var vi mer enn fornøyde begge to. Shoppet litt fikk vi også, så alt i alt kan vi oppsummere at dette var en meget bra kveld :-)

Nå er det kveld på Bali, så jeg signer ut.
God natt!

4 kommentarer om “The Bistrot

  1. Bra blogging er det på Bali og! Keep up the good work!!! Love it (og ikke spør meg hvorfor, men er altså så gøy å følge treningen, kulturen og livet over alt hvor du/dere er).
    L

  2. Fun fact: jordmora mi sa at det var veldig få oster som ikke var pasteurisert, og at det da skulle stå på pakken😊 …. Ikke at du kan lese på pakken på resturanten på Bali, men hallais lzm.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s