Morgentrim

I morges var denne fruen lys våken klokken halv 6, og det til tross for at vi ikke sovnet før i ett-tiden i går. Etter en halvtimes forsøk på å sovne igjen måtte heldigvis Ian på do, og da så jeg min sjangs til å lure ham med på en morgentur langs stranden.

Det måtte litt overtalelse til, men til slutt fikk jeg viljen min- som vanlig! Stakkars Ian ass.. Men det var en super start på dagen, og en bra måte å se litt mer av nærområdet på, så jeg tror ikke han var så veldig lei seg for litt tapt søvn likevel. 

Vi gikk i en og en halv time, men hadde likevel energi (og tid!) til litt overkroppstrening på hotellgymmet etterpå før det var dags for frokost. Så var vi klare for en lat dag på stranden liksom ;-)

   
    

Min overkroppstrening bestod av pullups, chins og pullups med nøytralt grep:

A1) 5 x 5 pullups  
B1) 5 x 5 chins
C1) 5 x 5 nøytrale pullup

Enkelt og greit. Eller egentlig langt fra enkelt! Jo tyngre jeg blir, jo tyngre blir disse pullupsene, og jeg er redd for at jeg plutselig ikke skal klare dem lenger. Ikke at det er så farlig egentlig, men jeg har jo liksom «alltid» (les: lenge) vært flink på pullups, og det føles rart at jeg nå sliter med å gjøre 5 stk liksom. Før jeg ble gravid gjorde jeg jo rett som det var pullups med 10-kilos vektvesten, og selv om jeg ikke har lagt på meg så mye som 10 kg ennå, føles gravid-pullups (yep, det må bli en hashtag kjenner jeg) tyngre enn med vest ass..

Jaja, Ian trøstet meg med at 15 sett med strikte 5’ere er tungt for de fleste- gravid eller ei. Er det rart jeg er glad i mannen eller?! ;-)

Begynner i skrivende stund å kjenne at jeg har vært våken siden før fuglene feis, så jeg tror jammen det må blir en liten siesta før vi går ut og jakter mat.

Snaiks!

4 kommentarer om “Morgentrim

 1. Du må sjekke ut @thebalibible på insta :) Kjenner jeg er sååå misunnelig, har så lyst til Baliiii :D Kos dere masse :)

 2. For en inspirasjon du er! Oppdaterer bloggen og instagrammen litt for mange ganger iløpet av en dag, håper alltid å få et lite glimt av hverdagen din. Her snakker vi girlcrush, haha :D neida! Men ville bare legge igjen en kommentar for å fortelle at du har hjulpet meg enormt på veien mot en mer aktiv hverdag. Jeg er en god gammeldags sofasliter, og veien til treningssenteret er ofte hard å gå. Etter jeg begynte å lese bloggen din fikk jeg skikkelig motivasjon til å komme i gang og få en sterk kropp! Har bladd litt gjennom arkivet og elsker videoene der du viser øvelser som ikke er for avansert, disse har jeg brukt mye, både hjemme og på treningsenteret. Hvilken jente liker ikke øvelser som strammer opp baksiden? ;) Må også bare si at det er veldig kjekt å få litt innblikk i andre ting enn bare trening :p
  Kjempe gøy å følge deg og Ian, dere virker som et fantastisk par, og gratulerer så mye med babyen! :)
  Håper på flere fine bilder fra Bali, misunner dere den turen der altså! Kos dere masse.
  Hilsen fra en (nå) treningsglad jente! 😃

  1. Wow!!! Fatter du hvor glad jeg blir av å lese sånn som dette! Smilet går jo nesten rundt på meg her jeg ligger på en solseng på Bali :-D

   Tusen takk for kjempefine ord! Håper treningsgleden varer livet ut!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s