All by myself

«Er det greit?» spurte Ian da han booket. «Herregud, ja» svarte jeg. 

Minn meg på å aldri bli en slik kone som skal bestemme hva mannen får og ikke får lov til! Golf er jo Ian sin favoritthobby, så det skulle jo bare mangle at han spiller noen runder når han har sjangs til å teste nye baner. Dessuten trives jeg svært godt i eget selskap. Det har jeg alltid gjort. 

Etter ett par timer på stranden med blant annet musikk fra Sissel Kjyrkjebø som fikk meg til å grine, tok jeg turen til Glo Spa for en «pregnancy massage». Og vet dere, jeg tror det var den beste massasjen jeg noen gang har fått. Men så hører det jo til historien at jeg sikkert «bare» har fått massasje ca 5 ganger tidligere i livet mitt da, så jeg har jo ikke all verdens å sammenligne med.

Ian kom også til spaet på vei hjem fra golfen, og fikk en deep tissue massasje. Han var derimot ikke fornøyd, men det er han aldri. Jeg tror helt enkelt han har for mye peiling for sitt eget beste ;-)

Jeg fikk fikset negler og tær også, og etterpå dro vi til en mexikansk restaurant som lå i nærheten. Ååååå, så godt det var! Og så er det jo så billig at jeg nesten blir dårlig. Jeg mener, 2 forretter, 3(!) hovedretter og drikke for under 300 norske kroner- på en relativt fin restaurant. Gotta love it!

 

I morgen skal vi dra til en annen strand enn den som er over gata fra hotellet. Jeg fikk nemlig streng beskjed fra kollegaen min Anja som har bodd her at det er altfor mange fine strender på Bali til at vi kun skal henge på én. Så, Padang Padang og Dreamland Beach it is then! 

Gleder meg :-)

Snaiks!

4 kommentarer om “All by myself

  1. For en deilig dag med (delvis) god massasje og veldig god mat! Meksikansk, nam.. Høres digg ut å ha flere fine strender i velge mellom, nyt det!

  2. Ser så ubeskrivelig digg ut!!!! Nå har eg og vært å kjøpt meg ny bikini, så den solå får pokker meg berre visa seg her altså…..:) Dreamland beach va der eg og Thomas reiste for å surfa, men d blei null surfing pga giga bølger, men fin, fin plass:) Kjekt å bytta strand for ein dag:) Kos deg videre fining:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s