Try me

Det har blitt en del morgentreninger på oss den siste uken. I går startet jeg derimot dagen med sterk hodepine som førte til at jeg måtte spy litt og sånn, og dermed var trening helt utelukket. I dag var formen heldigvis mye bedre, så det ble trenings før frokost (les: ff). Vanligvis ville jeg garantert tatt meg en utendørs løpetur eller 5 på en ferie som dette, men på grunn av bekkenløsnings-smertene jeg har hatt i det siste våger jeg ikke å prøve meg en gang. Unilaterale øvelser på bein utgår også av samme grunn, og dermed har jeg ett mye mer begrenset øvelsesutvalg enn jeg pleier.

I dag hadde vi i tillegg litt dårlig tid på trening da Ian skulle bli hentet for å spille golf, og jeg måtte derfor finne på noe som var tidseffektivt. Valget ble å kjøre 10 x 10 med knebøy og pushups, og jeg tror nesten det er den gøyeste treningen jeg har hatt på Bali så langt. Jeg ble sliten og svett, men følte likevel ikke at jeg holdt på å dø, og fikk gjort hele 110 knebøy og 110 push ups på litt over en halvtime! ..det skulle jo egentlig ikke vært mer enn 100 reps av hver om man kjører 10 x 10, men jeg måtte gjøre ett ekstra sett slik at jeg fikk filmet herligheten for dere ;-)

Så, har du lyst til å bli ferdig med dagens styrkeøkt på en halvtime, try this:

 

Som dere ser lar jeg ikke mangel på knebøystativ stoppe meg- man tager vad man haver!

Nå er jeg klar til en dag på stranden- alene! Ian er jo som nevnt og spiller golf, så jeg tenker jeg tar ett par timer i solen med ny lydbok på øret, etterfulgt av fullkroppsmassasje, manikyr og pedikyr for under 500-lappen :-D

Ønsker dere en fin start på uken!

XOXO,
IngerinBali

3 kommentarer om “Try me

  1. Tokk du manikyr og pedikyr på hotellet dere bodde på? Anbefaler du dem? :-)

    Tusen takk for svar (reiser til Bali på tirsdag 🙏🏼)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s