TRENINGSDAGBOK UKE 27

Mandag 29. juni
A1) 10 x 10 knebøy @ 60kg
A2) 10 x 10 armhevinger
med start hvert 3. minutt
(ff)

Tirsdag 30. juni
Treningsfri

Onsdag 1. juli
A1) 4 x 8+8 1-leg RDL @ 60kg
A2) 4 x 10 sittende Arnold press @ 2×11,5kg
B1) 3 x 12 knebøy @ 70kg
B2) 3 x 15 skråbenk @ 2×11,5kg
C1) 2 x dropset legcurl
(ff)

Torsdag 2. juli
Treningsfri

Fredag 3. juli
A1) 4 x 6 pullups
A2) 4 x 8+8 1-arms hantelsnatch @ 16kg
B1) 4 x 6 chins
B2) 4 x 12 thrusters @ 2x16kg
C1) 4 x 6 nøytrale pullups
C2) 4 x 20 burpees
(ff)

Lørdag 4. juli
Treningsfri

Søndag 5. juli
A1) 3 x 15 markløft @ 80kg
A2) 3 x 10 skulderpress @ 30kg
A3) 3 x 10 chins
B1) 3 x 10+10 1-leg RDL @ 60kg
B2) 3 x 15 armhevinger
B3) 3 x 10 nøytrale pullups

IMG_8486

6 kommentarer om “TRENINGSDAGBOK UKE 27

 1. Hei! Jeg lurte bare på et part ting angående ettbens RDL:)! Hvorfor gjør du ettbens RDL med beinet på stepkasse? Testet det ut (uten å egentlig vite helt hva jeg gjorde) og følte jeg hadde mye bedre balanse og jobbet helt sykt annerledes med knestabilitet når jeg gjorde øvelsen som deg – med beinet på stepkasse! For jeg fant ut at det egentlig er en kjent øvelse for meg, men jeg har gjort det med beinet fritt (og mye mindre vekter) og da klarer jeg ikke holde hofta stabil og mister balansen med én gang. Så jeg lurer også på om det kanskje er best å bare gjøre den type RDL på stepkasse som du eller om det lønner seg å øve med beinet fritt? Blir det som to forskjellige øvelser på en måte?

  Heheehe ble litt lang kommentar dette (og min første kommentar på bloggen din!!), men er bare veldig nysgjerrig på alle øvelsene du gjør! Jeg står alltid fast på de samme basisøvelsene når jeg skal løfte vekter! Haha:)))

  1. Hei!

   Ja det blir egentlig som to ulike øvelser. Måten du gjør det på er kjempebra da du trener mye stabilitet og balanse, mens med step er det mulig å fokusere mer på styrke. Det er nettopp derfor jeg velger å gjøre det på den måten ;-) Burde derimot gjøre det på ditt vis også en gang i blant! Note to self!!!

 2. Hei!!
  Er det en grunn for at du trener mer volum nå etter graviditeten (hvis du gjør det da..) Det virker sånn siden du ofte trener 10×10 for eksempel. Og hva syns du om volumtrening sånn generelt?

  1. Ja, jeg gjør vel det på visse økter. Det er helt enkelt fordi jeg ikke kan løfte like tungt lengre, og da veier jeg opp for dette med å kjøre flere sett i stedet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s