Team-meeting with a twist

Ian tar mange kurser ass, og det siste han var med på tok for seg ulike treningsmetoder, noen litt nye, eller iallefall annerledes fra det vi vanligvis driver med på SHP. For å dele med seg hva han har lært fikk vi derfor teste en av metodene, og jeg skal love det ble både svette og latter i gymmet på mandagsmøtet for to uker siden.

Vi fikk først teste en metode for hypertrofi-trening, og siden Ian bestemte at akkurat dette skulle gjøres på armer reiste jeg altså til Bali med vondt i armer både ved bøying og strekking. Jeg har jo knapt gjort en curl før liksom, så det var ikke akkurat rart at det kjentes når jeg tenker meg om.

Den andre treningsmetoden vi testet gikk ut på å kombinere en dynamisk øvelse med to isometriske øvelser, og vi jobbet på tid istedet for repetisjoner. 3 ulike øvelser med 40 sekunder jobb rett etter hverandre, etterfølgt av 40 sekund paunse før neste 3 nye øvelser, totalt 15 øvelser. Egentlig skulle vi ha utført runden i filmen under 4 ganger, men det var helt ok å stoppe etter én for denne gravide fruen ;-)

Økten kan gjøres uten utstyr, så test den gjerne du også! Vi hadde det iallefall veldig gøy :-D

18 kommentarer om “Team-meeting with a twist

 1. TAKK! Det er så deilig med sånn treningsinspirasjon som gjør at jeg får lyst til å hoppe opp av sofaen og sette i gang, selvom jeg egentlig er ferdig trent for idag. Tror jeg må teste denne imorgen, gleder meg allerede. Og gruer meg litt, for enkelte (de fleste) av de øvelsene så drepende vond ut!!!
  :-)

 2. Kult!!! Tusen takk for inspirasjon☺️ Jeg er 3 mnd på vei med baby og trenger noe nytt, siden jeg ikke får lov til å kjøre tung styrke 😉😩
  Digger deg Inger 🌺

 3. Inger! Du er den mest motiverende dama jeg vet om :D Om det er mangel på motivasjon til trening eller om jeg har en dårlig dag, klikker jeg meg bare inn på bloggen din, hihi. Du er så inspirerende. Og jeg gleder meg sånn over at du er blitt gravid! Du skriver så gøyalt også- jeg bare digger deg! Ikke at jeg er eksemplarisk på rettskriving selv, men en ting som jeg alltid legger merke til er bruken din av «ett», hehe!

  «Ett» er tallord og «et» er ubestemt artikkel. «Ett» skal man bare bruke når det er snakk om et tallforhold (ett i stedet for to):

  Harald hadde med seg ett brød, selv om vi hadde avtalt tre.

  Måtte google det for å egentlig klare å forklare hva jeg mener!! Bare et tips, for du er så utrolig dyktig på skrivinga diii ellers! :D klem fra fast leser og instafølger! <3 <3

  1. Haha, awesome! Dette er bra! Takk for tips :-D keep’em coming! Jeg blir frustrert av å lese skrivefeil selv, så om jeg gjør andre bloopers stoler jeg nå på at du gir beskjed ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s