#selfiesunday

Herregud.

En av mine nærmeste venninner sendte meg en challenge på Instagram i går om å poste det aller første bildet på mobilen min. Ikke særlig overraskende viste det seg å være en selfie. Fra 2012. Og da ble det jo til at jeg bladde meg igjennom de snart 8000 bildene jeg har på mobilen (jeg kom ikke igjennom alle- ain’t nobody got time fo dat!), og herregud altså. Jeg visste jeg tok mange selfies, men dette ass, det hadde jeg faktisk ikke ventet.

Hvis det stemmer som jeg har lest at å ta selfies betyr at man har en sinnslidelse, så kan vi vel konkludere med at jeg ligger ille an. Det rare er at jeg kjenner meg ganske frisk i hodet jeg egentlig! Men du kan jo se selv. ..og det verste er at dette ikke er alle selfisene engang. Dere som tar selfies selv vet jo at det kreves mer enn ett forsøk for å få én brukbar selfie, og dessuten tok jeg ikke med selfies der f.eks Ian, mamma eller venninner var inkludert. Så ja, kall meg gjerne sinnsyk eller selvopptatt om du vil. Selv foredrar jeg «selfiedronning» ;-)

FullSizeRender 10 FullSizeRender 14 FullSizeRender 2 FullSizeRender 8 FullSizeRender 17 FullSizeRender 7 FullSizeRender 12 FullSizeRender FullSizeRender 9 FullSizeRender 15 FullSizeRender 11 FullSizeRender 13 FullSizeRender 16 FullSizeRender 3 FullSizeRender 6 FullSizeRender 5 FullSizeRender 4

Det er sykt, men jeg er faktisk ikke flau engang. Dette er jo en trip down memory lane for meg! Men jeg forstår om dette ikke går i historien som «most memorable blogginnlegg» liksom ;-)

Håper dere har hatt en fin søndag! Feir gjerne med en #selfiesunday du også, og feel free til å tagge meg :-D

XOXO,

Selfiequeen

23 kommentarer om “#selfiesunday

  1. Haha. Sykt gøy å se!
    PS: gleder meg til innlegg om kosten din ;) Altså- det er jo rart at folk kan interessere seg for alt mulig! Men er så matlei om dagen, at litt inspo hadde vært helt perfekt!!

    L

  2. This is the most memorable blogginnlegg!!Jeg ler meg i hjel!!Knallbra!!!Enig med de andre: hadde jeg sett sånn ut hadde jeg seriøst tatt bilde av meg selv hver time!!!Ihvertfall annenhver!!!:) Ja, til flere selfies!!!!:)

  3. men altså, du e jo til å spise opp!!!
    Alle som har en dårlig dag burde se på dette blogginnlegget, for man kan jo umulig ikkje bli i godt humør av å se på deg! ;-)

  4. hehe du er bare så fet! jeg digger at du er så ærlig og bare er deg selv!!! Du ser helt smashing ut!!! :))) I love you selfiequeen :* :D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s