AND WE HAVE CONTACT!!!

Å herregud! For bare noen minutter siden kjente jeg beibien sparke! Jeg har kjent noe som jeg tror kan ha vært liv fra beibien tidligere, men liksom ikke vært sikker på hva det har vært. Men nå var det flere tydelige bevegelser som både kjentes inni og utpå magen. Og det beste av alt, Ian satt rett ved siden av meg slik at han også fikk kjenne! Jeg er så glad nå at jeg lett kunne begynt å grine ass :-D

Og nå våger jeg jo ikke røre på meg, i tilfelle den lille bestemmer seg for å sparke mer, haha. Fy søren så kult! Beibien er jo knappe 20 cm og veier ca 400 gram, så han eller hun må jo være sterk som fy jo siden vi i det hele tatt klarer å kjenne noe fra noe så smått. We’re off to a good start- I like it ;-)

IMG_9455

IMG_9458

IMG_9462

..når det er sagt ser det jo ikke akkurat smått ut det som ligger inni der! LOL :-D

12 kommentarer om “AND WE HAVE CONTACT!!!

  1. Så herlig! Jeg ligger rett bak deg i løypa og har kjent spark i en drøy uke:) Verdens herligste følelse altså, og veldig spesielt :p

  2. Hurra, så gøy. Er i uke 26 og koser meg med daglige spark:) Og du ser veldig bra ut! Magen min er mye større …for å si det mildt;)

  3. Ååå gralla!:-):-) fantastisk følelse! Då bler ein liksom mer kjent med lille når en kjenne når an e våken å når han kvile <3 <3 elske innlegg om graviditeten og babysnakk og mat btw :-D ikkje hold igjen ;-) xxx

    1. Jeg lurer på om vi kanskje bare skal si det til de nærmeste, og faktisk IKKE annonsere på sosiale medier ;-) men det er jo ennå noen måneder igjen så det spørs om vi klarer å holde oss.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s