Positivt overrasket

Jeg skal ikke blogge om været altså, men må bare nevne at det var mye mer behagelig på stranden enn forventet i dag. Altså, det var jo langt fra så digg som da vi var på Bali, men til tross for at gradestokken viste 44 grader klarte jeg meg uten hetesjokk.


I kveld ble det middag på Cheesecake Factory etterfulgt av en aldri så liten shoppingrunde på mallen. Og bare for å nevne det liksom, den her frøkna er herved en C-cup i følge damene på Victorias Secret. WHAT?! Jeg drar grensa der ass! D-cup er ikke for sånne som meg..

I’m out partypeople! Snaiks :-D

4 kommentarer om “Positivt overrasket

  1. Hehehe, du er så kul. Jeg tror nok ikke du får lov til å bestemme når det er nok pupp verken nå eller senere :P
    Kjempestilig bilde av deg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s