Trenings- OCD

Det ble intet mindre enn 150 knebøy og 75 pullups på meg i dag også gitt! Akkurat samme opplegg som på lørdag, bare med litt kortere pause mellom de 10 første settene. Og mens jeg holdt på tenkte jeg over hva det var som gjorde at jeg orket å gjøre en så ensformig (og ganske slitsom!) økt en gang til, og kom frem til at det helt enkelt er fordi jeg har litt trenings- OCD. Ser økten bra ut på papir, så får jeg lyst til å gjøre den liksom. Og når jeg lager nye økter er det omtrent vel så viktig at den ser systematisk ut, som at den faktisk gjør det som er hensikten. Tragisk, jeg vet, men sånn er det bare ;-)

Ellers kan jeg melde om at til tross for at jeg er i uke 22 nå, så har jeg ikke kjent noe til den lille bebisen i magen. Morkaken ligger i front, noe som visstnok er grunnen til at jeg ikke klarer å kjenne noe, men fæææææn, nå begynner jeg å bli utålmodig ass. Jeg vil kjenne noe!

I morgen er planen å prøve på en strandtur, og så hett som det er i Dubai nå så vet jeg jammen ikke om jeg gleder meg en gang. Men vi får helt enkelt gi det ett forsøk, og satse på at varmen ikke slår oss helt ut. Og med tanke på hvordan været ser ut til å ha vært hjemme i Norge så langt denne sommeren, skal jeg nok bare holde helt kjeft med å klage på at vi har det for varmt!

Ha en fin helg!

Snaiks :-)

8 kommentarer om “Trenings- OCD

  1. Det kommer, det kommer😉 Jeg hadde også morkaka i front ved min første graviditet, kjente ikke antydning til liv før flere uker etter ultralyd i uke 19! Nå er henta 8 år og høyt og lavt👍🏻

  2. Jeg testa 10 x 10 økta med knebøy. Gøy mens det stod på, men hooolyshit vi snakker støle lår de påfølgende dager :-D På sitt sære vis er det også litt digg ;-) Keep it up! Kjekt å teste ut øktene dine.

  3. Heeeeeeilt normalt sprekaste Inger :) Eg fødde ein liten prins for 3 veker sidan, og i svangerskapet hadde eg også morkaka på framsida. Kjendte eit lite men veldig fjernt tegn til liv, første gang i veke 23! Men så kjendte eg nesten ingenting før rundt veke 25 og det var igrunn lite og uskyldige spark gjennom heile svangerskapet! Eg også var utolmodig, men eg lover deg.. Nyt at du får sove i «fred» på natta og kos deg heller med dei uskyldige sparka du etterkvart vil kjenne :) På slutten vil du nok uansett kjenne meir og større bevegelse!
    Gratulere, det er så fantastisk, stort og uvirkelig å bli mor for første gang! Og fyttigrisen til mykje kos, eg kan ligge våken i timesvis å glo på min lille søtnos, det er berre så utrulig fint og rørande :) god sommar vakre Inger !

  4. Du er så sprek Inger. Riktig forbilde 😊
    Hvordan er det med pull ups under svangerskapet? Nå ser jeg du gjør det uten problemer. Fikk kjeft av en venninne engang, at jeg gjorde det mens jeg var i de første ukene før jeg fikk spontanabort. Men hun sa dette måtte jeg bare slutte med etterhvert pga det strekker noe greier og ikke er bra. Så jeg må spørre deg vettu? Selv ser jeg ikke hva som er galt med det. Kan det være noe fare?

    1. Jeg har ikke hatt noe problem med pullups (ennå iaf!), men har en venninne som heller ikke kunne gjøre pullups i slutten av graviditeten fordi det gjorde vondt. Jeg synes det er vanskelig å generalisere når det gjelder trening og graviditet, helt enkelt fordi det virker som det er så mange individuelle forskjeller. Så mitt beste tips er vel å lytte på kroppen din (selv om det er mye mulig venninnen din har ett poeng..)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s