Squat & pullups

150 knebøy og 75 pullups senere så er denne gravide fruen mer enn klar for en dag i solen. 

Det var lenge siden jeg gjorde pullups, og siden jeg har panikk for å miste de helt nå som jeg bare blir tyngre og tyngre, nytter det jo ikke med bare 3 sett én gang i uken liksom. Og hva er vel bedre å supersette pullupsene med enn knebøy? (les: jeg har ikke så mye annet valg, høhø). Timeren fikk bestemme i dag også, men jeg gav meg selv litt mer pause og satte den til å pipe hvert 4. minutt. Jeg skulle jo tross alt gjøre både flere og tyngre knebøy, og så trenger jeg helt enkelt litt mer tid når jeg gjør pullups- det er virkelig ikke like «lett» som før gitt! Heng gjerne på 7,5kg ekstra rundt magen og test selv ;-)

A1) 5 x 10 knebøy @ 70kg
A2) 5 x 5 pullups
B1) 5 x 10 knebøy @ 70kg
B2) 5 x 5 chins
C1) 5 x 10 knebøy @ 70kg
C2) 5 x 5 nøytrale pullups

Og bare for å nevne det, jeg kjører ikke unbroken på pullupsene ass! Vi snakker fire stk, så en til, eller tre stk, litt pause, og to til. Men, jeg kom meg iallefall gjennom til slutt.

 

Ha en topp lørdag partypeople! Håper solen skinner hjemme i Norge :-*

Snaiks! 

9 kommentarer om “Squat & pullups

 1. Du er så s.p.r e.k!!!! And you look so dama HOT! På deg bildet hadde du lurt meg ass, preggis 😉 Rå økt. Og selvom du er Hulken sammenlignet med meg, så syntes jeg det er rått å squatte 70 kilo 150 ganger. You’re crazy, and I love it. (Nynn sangen😉) ha en fiiiiin lørdagskveld eller natt eller søndagsmorgen.. alt ettersom hva klokken din er nå 😊 klem ida

 2. Lurte på om du har noen tips til øvelser for mage for gravide. Har blitt litt betenkt ang dette etter å ha lest flere steder den siste tiden om risikoen for delte magemuskler ved en rekke mageøvelser, til og med push ups under svangerskapet.

  1. Hmm, jeg har egentlig ikke undersøkt særlig på dette emnet ettersom jeg selv aldri har hatt spesifikke mageøvelser som en del av treningen min, og dermed er det heller ikke noen stor del nå som jeg er gravid. Men rent spontant tenker jeg at statiske øvelser der du kan kontrollere mer med tanke på spenn og buktrykk og sånn er å foretrekke fremfor mer dynamiske øvelser som sit ups. Men for all del jeg kan ta feil. Det jeg derimot vil tipse deg om er å lytte på kroppen din mer enn å henge seg opp i hva som blir skrevet. Den er smartere enn vi tror, og mye av det som omhandler graviditet tror jeg er veldig individuelt.

 3. Hei,
  Skal til Dubai på jobb i 2-3 uker i sept. Vet du om en gym som har litt utvalg i kettlebells? (Helst competition bells…de hvor størrelsen er lik uansett vekt, og hvor fargene angir vekta).

   1. Takk for svar!
    Regner med jeg skal bo i nærheten av WTC. Dere holder vel til i JLT, så det blir et lite stykke unna. Men vi får se hva jeg finner. 😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s