Skolefrøken Ingerindubai

I hele går og i hele dag er yours truly foreleser for AFPT-studentene som er i Dubai for å ta sin PT-utdannelse. Min oppgave er å lære dem om ernæring og sånnt, slik at de er rustet til å hjelpe sine fremtidige kunder med hva de skal spise og ikke. Det var to år siden jeg gjorde dette sist, så jeg var selvsagt litt nervøs (jeg er alltid det!), men det gikk faktisk ganske bra i går! Tror jeg. Elevene gav iallefall uttrykk for at de hang med, så da får jeg helt enkelt stole på at det stemmer :-)

Nå må jeg gjøre meg klar for dag 2.

Snaiks :-D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s