Beach- blog

Sitter i skrivende stund på Kite Beach i Dubai, og tenkte jeg kunne sende ett lite hei. Jeg kan ikke lenger se min egen bikinitruse når jeg kikker ned, men til gjengjeld kommer små buler ut fra magen i ny og ne, og det er så gøy! Jeg gikk fra å ikke kjenne noenting fra beibien der inne, til å føle spark opptil flere ganger til dagen, omtrent hver dag. Hvem enn det er som ligger der inne, så er det en aktiv og sterk liten bebis :-)

Jeg kan ikke fatte at det er august allerede, og med planene for ukene fremover vet jeg at også denne måneden kommer til å fly forbi. Om en uke reiser jeg hjem til Okka By der jeg blir i to uker. Det blir en stopp i København for bryllupsfeiring før vi vender tilbake til Dubai, og da har det jo omtrent blitt september, eller? I september skal vi til Oslo for AFPT Convention, og i oktober blir det familiebesøk igjen. Med så mye på planen regner jeg nesten med at tiden går fort. Og beklager å måtte si det, men jeg håper virkelig tiden fremover flyr! Termin er som nevnt 2. desember og jeg gleder meg til jul som aldri før. I dag tok jeg til og med meg selv i å google julesanger!! ..men jeg skrudde ikke på noen av de altså, det får finnes grenser ;-)

Ha en fin lørdag partypeople! Håper solen skinner hjemme i Norge.

Snaiks

4 kommentarer om “Beach- blog

 1. Hei! Bare ren nysgjerrighet – liker du kite-stranden bedre enn Jumeirah beach og The Beach nedenfor Dubai Marina? Ville besøke kite-stranden da jeg var i Dubai i påsken, men rakk det aldri. Så fikk aldri sett hvordan den var da vettu…

  1. Hei! Jumeirah public beach har alltid vært min favoritt, men den har vært stengt siden oktober og kommer til å være det i 2 (!) år fremover, så da har Kite blitt ett alternativ nå på sommeren. Alle andre tider på året liker jeg stranden på JBR siden den er så nærme der vi bor, men nå når det er så varmt føler jeg den blir litt innestengt. Det er mye bedre vind og kjøligere vann på Kite beach :-)

 2. Hei Inger

  Jeg og min søster har lyst å reise til dubai i påsken, og lurer på om Jumeira er et greit området? og er det sol og varmt i mars? :)

  1. Det er mest sannsynlig sol og varmt i mars, men forsatt tidlig på året slik at man kan «risikere» en dag med litt skyer eller regn.

   Jumeirah er absolutt et bra område, men det er ganske stort så det avhenger selvsagt på hvor dere bor. Jeg anbefaler som regel områdene Dubai Marina eller JBR, ettersom man da er både nærme strand, restauranter og shopping :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s