Det er deilig å være norsk i Danmark

Litt trøtt i trynet, men glad likevel. 

Vel, sett bort fra at jenta i stolen bake meg har nynnet på samme melodi i over en time!!! Altså, det er alt annet enn fint å høre på og det klikker snart for meg!

Ellers har jeg det som plommen i egget her jeg sitter i businessloungen i København. Wifi, strøm, en god stol, ferskt grovt brød, gulost og god kaffe. Da gjør det ikke så mye at jeg hadde 7 timer venting mellom flyet fra Dubai og flyet som skal videre til Stavanger.

SING HALLELUJA AND PRAISE THE LORD nå gikk nynnejenta også! Hun så faktisk ganske søt og snill ut, så nå har jeg litt dårlig samvittighet for at jeg har tenkt så stygt om henne. Jaja… 

Det er storebror som er snill og henter meg på Sola i dag. Mamma og pappa OG Ian er nemlig forsatt i Dubai! Jeg og Ian skulle egentlig reise sammen i morgen. Han hadde kjøpt billett, og da jeg skulle gjøre det samme var det ikke flere økonomibilletter igjen. Så da ble det til at jeg reiste i dag i stedet. Og mamma og pappa som har vært i Dubai de siste 3 ukene (serr, de har skiftet hudfarge og jeg er redd de ikke kommer gjennom passkontrollen fordi personene på bildet i passet ikke er de samme!) reiser i kveld. Det betyr at jeg kommer hjem en halv dag før mamma og pappa og skal sove alene hjemme. Shit, det har jeg faktisk ikke gjort på mange, mange år!

Eller, helt alene blir jeg jo faktisk ikke. Jeg har jo med meg en liten person i magen, og dét, det er en ganske kul tanke det ;-)

 

2 kommentarer om “Det er deilig å være norsk i Danmark

  1. alså, du er rett og slett bare den søteste jeg vet om!! you make my day, every day! du er bare så gullegod og happy og morsom og glad på livet!! digger bloggen din :) kos deg hjemme!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s