Preggo-crossfit vol 2

Suzanne Svanevik postet økten under på Instagram i går, og siden den var graviditetsvennlig (dere vet, sånn i forhold til bekkenløsningssmertene mine), ble det til at jeg screenshottet den for fremtidig bruk. Allerede i morges bestemte jeg meg for å prøve da jeg ville ha en quick fix før stranda.

1000m ro
100 front bøy @ 20kg
800m ro
80 KB sumo deadlift highpull @ 20kg
600m ro
60 push press @ 20kg
400m ro
40 wall balls @ 7kg
200m ro
20 pullups

Vel, det tok meg 36 minutt å komme gjennom, så det kan nok strengt tatt ikke kalles en quick-fix, men kroppen har tydeligvis bare ett gir nå for tiden og det er ikke så mye å gjøre med det. Roing er tungt og ineffektivt ettersom magen gjør at jeg ikke kan bruke beina på samme måte som før, men til gjengjeld var det nesten gøy å gjøre wall balls- en øvelse jeg virkelig hater til vanlig. Mulig det var siden jeg brukte en lettere ball enn jeg pleier, men likevel. Og så må det jo nevnes at Suzanne gjorde økten med 30 kilo, men jeg lot det være nok med bare stangen siden jeg er gravid og greier ;-)
Treigt tempo og lette vekter- endorfinene ruste likevel skal jeg love :-D

 
Nå er vi godt plassert på stranda (same procedure as last Friday) for en siste oppdatering av brunfargen. I morgen går nemlig turen hjem til Norge og jeg kjenner at jeg virkelig gleder meg til frisk, norsk luft her jeg sitter i 46 grader varmt ;-)

Ha en fin fredda,
snaiks

8 kommentarer om “Preggo-crossfit vol 2

  1. Hørtes ut som en mer enn god nok treningsøkt, spør du meg! Hvordan utfører du KB sumo deadlift highpull?
    Hilsen en noget uerfaren crossfitter ;-)

  2. Jeg tenkte som så at når du kalte det «preggo crossfit» var det noe jeg, som aldri har vært noen crossfit’er, også kunne prøve. Brukte litt mer enn 36 minutter, for å si det slik! Huhei-den svei, heelt ferdig etterpå!

  3. Prøvde meg på denne etter at du la den på snapchat! Veldig gøy, men fy så slitsomt!! Brukte godt over 36 minutter haha, men absolutt en treningsøkt jeg kjører på en gang til :-D

  4. Tilbaketråkk: Take two | Inger in Dubai

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s