Take two

Tidligere i sommer testet jeg denne økten som Suzanne Svanevik postet på sin Instagram, og i dag hadde jeg lyst til å gi den ett nytt forsøk. Økten var gøy og passe slitsom økt, og passet bra i dag siden jeg hadde litt dårlig tid før brunch med gode venner. Men siden magen har vokst litt siden sist forsøk bestemte jeg meg for å bytte ut sumo deadlift high pullen med kettlebell swings. Jeg vil jo ikke risikere å dra kettlebellen rett opp i kulen på magen, og dersom jeg ikke kan holde den nære kroppen får jeg vondt i korsryggen. Så økten ble seende slik ut:

1000 m ro
100 frontbøy @ 20kg
800 m ro
80 KB swings @ 20kg
600 m ro
60 push press @ 20kg
400 m ro
40 wallballs @ 7kg
200 m ro
20 pullups (kipping)

Det gikk litt (45 sek) treigere i dag enn sist, men det skylder jeg på at det er mer slitsom å gjøre fulle swings enn sumo deadlift high pulls. Og at Ian trente ved siden av meg og skrek ut «nå er pulsen for høy» dersom jeg tok for hardt i. Han blir en trygg pappa han der tror jeg :-)

Nå skal det mekkes kyllingpizza!

Snaiks :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s