Å være gravid

..er så gøy! Nå har jeg følt meg som meg selv (bare litt tyngre) i nesten 3 måneder. Borte er kvalme, hodepine og sløvhet. Litt halsbrann har jeg fortsatt, og så disse bekkenløsningssmertene da, men det kan jeg absolutt leve med. For inni magen min ligger en liten bebis som gjør at jeg midt i skrivingen av en random mail får verdens beste følelse av lykkerus. Sånn helt ut av det blå! En bebis som gjør at det er helt greit å skippe trening til fordel for en snooze på sofaen. Og som gjør at det er ok å spise 3 epler på rappen selv om man allerede hadde spist 2 tidligere på dagen. For alt er lov når man er gravid ;-)

Og så sparkene da. Som kommer med en gang vi skal sove på kvelden og Ian legger hånden på magen min. Fy søren jeg elsker det!

I går var vi på ultralyd og fikk vite at alt stod bra til med lille bebis i magen. Til den personen som fant opp teknologien som gjør at vi kan se 3D bilder av knøttet som ligger der inni: TAKK! Det er noe av det mest imponerende jeg har sett, og jeg tror ikke trenger presisere at jeg tok til tårene ;-)

La tiden frem mot desember fly avgårde plis :-D Jeg gleder meg så!

8 kommentarer om “Å være gravid

 1. Fantastisk å høre om noen som koser seg i graviditeten. Det har ikke jeg helt klart å gjøre. Jeg har termin 2 november, synes tiden står stille!!! nesten ferdig med å dekorere barnerommet, trener ganske ok, men har spist en halv brownie kake i kveld, og kjenner det gnager på samvittigheten. Foreløpig ikke gått opp så mye i vekt, men kunne ønske jeg heller hadde spist tre epler på rappen;) Gleder meg til ventetiden er over! :)

  1. Åh, ja nå har jeg jo forsatt 3 måneder igjen så jeg må liksom smøre meg med tålmodighet ennå, men er redd for at det kanskje ikke blir like lett når jeg nærmer meg sånn så deg ;-)

   Lei meg for å høre at du har dårlig samvittighet over brownien.. For akkurat det med dårlig samvittighet for å spise sånt man ikke gjør til vanlig har det vært så digg å slippe synes jeg! Jeg var nok mye strengere med meg selv før jeg ble gravid. Men så var jo ikke 3 epler det værste man kan spise heller da. Jeg skulle nok heller nevnt posen med sjokoladeegg jeg stappet i meg senere, men det var etter at jeg hadde blogget ;-)

   Lykke til med siste innspurt! Håper tiden går raskt for deg også :-)

  1. Hehe, ingenting galt med det. Men det ble 5 epler totalt da, og det er uvanlig for min del. Og så var det vel heller mer at jeg spiste 3 epler på rad liksom, som heller ikke er standard ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s