Copenhagen Street Food

I går sa jeg hadet til mamma og pappa, og det var nesten enda tristere enn vanlig siden vi har fått hele 5 uker sammen denne sommeren. Men turen går likevel ikke hjem til Dubai før på mandag. I helgen er vi nemlig i Danmark for å feire vårt gode vennepar Jøran og Carina som gifter seg i morgen, og det viser seg nok en gang at det er deilig å være norsk i Danmark.

Vel fremme i København ble vi møtt av strålende sol og 26 varmegrader, og hooket opp med Stian og Oanh for å kjøre sammen til Hindsgavl Slott hvor bryllupet skal være. Men før vi kunne starte roadtripen var vi alle sultne på bunch, og Stian visste om et sted som virkelig var en opplevelse for matelskere som oss. 

Copenhagen Street Food var en hall med intet mindre enn 33 food-trucks med ulik mat å velge mellom. For meg og Ian falt valget på en pulled- duck burger, og jeg tror jeg må rangere den som en av de beste burgerne jeg har spist på lenge. Ian varmet også opp med litt meksikansk som «forrett», men det ble for sterk kost for denne gravide frøkna. Jeg lar bildene tale for seg, men skulle du være i Køben kan jeg virkelig anbefale å ta turen innom her:

   
    
    
    
    
    
    
    
    
    
 
Nå har vi ankommet slottet, og wow sier jeg bare! Jeg viser i morgen, her blir det grillings!

Snaiks :-)

2 kommentarer om “Copenhagen Street Food

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s