Morgencardio ved Hindsgavl Slott

Altså, dette stedet er magisk! Jeg sov som en baby i himmelsengen i natt, og fikk nyte en nydelig frokost i strålende sol. Til Ians store glede finnes det til og med en golfbane i nærheten, så mens han fikk svinge golfkøllene gikk jeg, lille bebis og Liza Marklund en tur i de vakre omgivelsene. 90 minutter langs vannet og denne gravide frøkna kan krysse av dagens morgencardio gitt. Oppoverbakker er ikke til å kødde med lenger, men for en utsikt jeg fikk på kjøpet! Tok bare sikkert 40 bilder og 20 snaps, og jeg trengte de små fotopausene kan vi si ;-)

   
    
    
    
    
    
  
    
    
    
 
Nå skal jeg fikse sminken etter en nydelig seremoni i parken du ser på bildet over. La oss bare si at brudeparet er minst like nydelige som omgivelsene rundt, og jeg gleder meg til resten av festen med dem :-)

Laters

2 kommentarer om “Morgencardio ved Hindsgavl Slott

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s